chloe -> RE: II pričakujemo julija 2009 (29.7.2009 19:23:08)
|
Ojoj, Aleunam. Verjamem, da ti najbolj prijetno pri srcku. Ja, najbolje bo, da te res da na krvne preizskave, potem pa gledajo rast hormona (naj bi se podvajal iz dneva v dan). Po mojem ni nic hujsega, tudi jaz sem v prvi nosecnosti enkrat imela podoben izcedek pa se je vse srecno koncalo! Ampak za tvoj osebni mir, ti pa priporocam, da res obisces ginekologa in to pred cetrtkom!! Drzim pesti![sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] Pa noge v luft in pocivat! Jaz sem kar malcek zaskrbljena ke se kar nimam nekih izrazitih znakov, sploh pa mi ni slabo. Se ne spomnim kdaj bi se naj le-ti zaceli bolj izrazito pojavljat. Pupsa, kdaj je tebi zacelo biti slabo? Po mojih izracunih sem sicer noseca sele 4t1dan, ampak me res skrbi, da mogoce ne gre za zgodnji SS. Naredila sem se en test danes zjutraj in crtica ni bila tako izrazita, tako da sem zdaj cisto paf in mislim, da hormon morda upada. Sicer sem prebrala, da naj izrazitost crtice naj ne bi povedala koliko hormona imas, nosecnostni test bi naj povedala le, ce ga imas (tj. noseca) ali ga nimas (ne noseca). Kaj pa vem? Punce, ki imate to izkusnjo, vem, da je tako tezko podozivljat tezke trenutke, ampak vsakrsno vase mnenje bi bilo v pomoc. Sicer sem rekla, da bom z ginekologom tokrat pocakala do konca avgusta, ampak verjetno bom sla tja kar drugi teden, ce ne zacnem prej krvavet. Sploh nocem o tem razmisljat... Vsem, ki se cakate [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]
|
|
|
|