chloe -> RE: II pričakujemo julija 2009 (23.7.2009 16:18:42)
|
Oj Chi_Pita, meni tudi ni najbolj jasno glede tipanja maternicnega vratu. Nekje sem prebrala naj bi bil med ovulacijo mehkejsi (kot npr. usta) in po ovulaciji spet trsi (kot npr. konica nosa). Nisem se probala, tako da ti ne znam prav povedati[sm=smiley13.gif]. Sicer pa tudi midva ne uporabljava O testov, jih tudi prvic nisva. Joj, Isebeaux, drzim pestke za tebe!!![sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] Na tvojem mestu bi verjetno res kupila CB, na skatlici pise, da pokaze 90% rezultat ze dan pred izostankom [sm=hudicek1.gif]. Mislim pa, da ga je Pupsa delala ze 3 dni pred izostankom in je bil plusek, kajne? Slovenka, dobrodosla!! Ja, midve sva v zelo podobni situaciji. Sem ti napisala vec na drugi temi[sm=smiley1.gif] Ti kar pogumno! Ahh, ti ginekologi...Dini, upam, da kmalu najdes koga uporabnega in zadosti profesionalnega, da vsaj najde kaksno zamenjavo, ko gre na dopust!!!!! Eno vprasanje, ce bi naj moja [sm=hudicek1.gif] prisla 26. 7., je prvi dan izostanka [sm=hudicek1.gif] 26. 7. ali 27. 7.? Mogoce se slisi smotano, ampak sem se zdaj cisto zmedla[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] In, za na konec se najpomembnejse..Tejchy ... ojoj, ti testi so zares ful cudni!!! No, veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeliko srece v avgustu!!!! Imam obcutek, da bo to en cisto zelo ploden mesec, drugo leto pa velik narascaj malih (z)majckov [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|