NATAŠA35
|
hvala punce, mi ful pomaga vaša podpora...mama se je že zdravila, pa je bilo potem ok, se je skulirala in kar nekaj let bilo ok...imela je energijo, z veseljem je počela stvari, ni jo motilo vse skupaj, sedaj ko je pa končno penzion dočakala in je dobila malo penzijo, pa je konec z njo... dini imam še tri sestre, ena študira na taiwanu, druga je sploh ne more imet, ker svak o tem sploh ne bi hotel slišat, tretja, pa živi z njo, pa se vedno krega z njo in ne more živet skupaj z njo, beri noče!!!! in se bo odselila, ker je zvedela, da lahko dobi socialno stanovanje in potem mama ne more vzdrževat sama tega stanovanja in tako spet ostanem jaz... madonca ne vem, kaj bi brez mene...sem malo jezna na tretjo sestro, ker to počne, ampak kaj morem za to...1x bo prišla do tega, da je delala napake... včeraj je na vsak način hotela, da mamo vzamem na obisk k drugi sestri, da jo jaz imam malo... pa upam, da bo jutri , ker me bo čisto potrlo vse skupaj... se opravičujem, ker sem tole tu ven dala, samo sem morala malo iz sebe dat....