|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo julija 2009
3.7.2009 10:07:06   
dini
Kadar bo user posted image user posted image , mora bit že 7.7.bi blo najlepše mu povedat pri morjuuser posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 401
3.7.2009 10:16:03   
toba
Hoj punce,
sem vas prišla malo pozdravit. Se nisem oglašala, ker sem imela ˝privat štalo˝ , kar pa ne pomeni, da sem pozabila na vas. Ja DINI vidim, da moram do torka vse 4 pesti držat, upam, da je uspelo!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Berem, da si sedaj GOSPA- ČESTITAM!!!!!
S* kako si? kako kaže pri tebi?
Ostale? če se ne motim je že ena nosečka na seznamo-to je dober znak!!!!
Vsem pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo kaj sreče, va pa samo še pridno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
lep dan!

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 402
3.7.2009 10:19:40   
dini
Oj toba hvala za čestitke in pestke, jst tudi upam da je uspelouser posted image Kje si kej?

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 403
3.7.2009 10:24:24   
toba
Hoj Dini,
sem ker lepo v službi, jih že prava panika grabi kdaj bom šla v bolniško ...pol imamo pa cele projekte uvajanja in dokončanja tega pa onega...skratka se dogaja, pa malo sem po pogrebih hodila... me je čisto ubilo!!!user posted image user posted image user posted image  sem kar malo ˝zbolela˝ ko je bilo vsega konec, sem rabla par dni, da sem fizično in pihično prebolela vse skupaj.
Pa ti?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 404
3.7.2009 10:28:14   
dini
Ojej boga user posted image , jst pa kar doma, ni šihta, pa upam na user posted image user posted image

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 405
3.7.2009 10:31:36   
toba
Veš kako je, včasih se nam zdi trenutna situacija grozna, ko pa pogledamo nazaj ugotovimo, da je prav da se je tako izteklo. Držim pesti za user posted image user posted image  in za službo. Drugače pa imej se rada, imejta se rada, ostalo bo prišlo samo po sebi!!!

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 406
3.7.2009 10:32:41   
NATAŠA35
toba hvala in ti izrekam iskreno sožalje ob izgubah...pravijo, da noseče ženske ne bi smele hodit na pogrebe...

dini kaj greta na morje 7.7.

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 407
3.7.2009 10:35:26   
dini
Hvala toba, sam zate user posted image user posted image

Ne, ne greva na morje takrat, bi blo pa lepo, ko bo prost pa greva, upam da drug teden enkrat za vikend.user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 408
3.7.2009 10:37:26   
NATAŠA35
aha, jaz tudi naslednji vikend šibam na morjeuser posted image user posted image , komaj čakam, če pa bo user posted image , bo pa še bolj veselo....samo ne vem kako bodo sprejeli v službiuser posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 409
3.7.2009 10:39:46   
dini
Služba ja, zato je pa meni bolš da je nimam zdej. Pol pa upam da jim poveve na morjuuser posted image romantikauser posted image Boš vidla reakcijo, če se bo od veselja vrgu v morjeuser posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 410
3.7.2009 10:41:47   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Bejbike, še posebej Giotka in Tiki, dragici moji, en pozdravček po dooooooolgem času! Sem priletel na net za kratko, ker mi Tanči zaupala eno novicko iz daljne dežele danes, ki pa je tukaj še nisem zasledila, zato ne bom trobila :)) Giottek, kako trebušček???????? Lahko mi pošlješ kakšno slikico na gsm??
Tikica, jaz še zdaj navijam in navijam. Upam, da se v septembru, ko se vse zbobnate po dopustih, spet kaj vidimo v prelepi Ljubljani na soku.

papa

Ohoho, iz katerega vesolja si se pa ti vzela user posted image

S*, hvala! Hej, jaz sem tudi mislila kot Larilu, da sem že častna članica med navijačicami user posted image Upam, da si ti še vedno tako dobre volje in polna energije za nadaljni boj user posted image Vsak dan si bližje cilju, to itak veš!

Ja, Tanči pa ima preveč pestro življenje, da bi si še tukaj krajšla čas user posted image

Ellči, novico iz daljne dežele pa se že da zaslediti tudi tukajle na RR planetu, samo ne na tej cesti, ampak eni drugi. Če malo poavtoštopaš, gotovo najdeš. Pa škoda, ker ti na noben e-mail naslov več ne moremo pisati user posted image

Moj trebušček (aja, TREBUH user posted image ) .... hihi, vzhaja kot nespečen mlečni kruh s pol kile kvasa, tako da me je včeraj soseda vprašala, če sem sigurna, da ne bosta dva, ker se ji zdi za peti mesec da morata notri bivati najmanj dva.

Joj, pupe moje, Dini, Tiki, Ursa, S*, Aquica, in vse, vse ostale lepotičke, jaz čaram za vas in probam najti veze na unem koncu vesolja, kjer se odloča o tem, katera in kdaj je na vrsti za sprejem v klub nosečk srečk. Se skušam zmenit že za ta mesec, če ne pa najkasneje avgust!!!!!! Če pa res nikakor in pod nobenim pogojem ne bo avgust, pa september, ampak enkrat zelo kmalu bo. Mora bit user posted image user posted image user posted image Samo imejte se rade in imejte rade tudi vse ostale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 411
3.7.2009 10:42:46   
dini
Oj giotti hvala, ti kar čaraj plis, da je julij našuser posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 412
3.7.2009 10:43:35   
NATAŠA35
torej test boš naredila sama, povedala mu boš pa na morju....uuu kako lepo....

jaz mu bom pa takoj povedala, da bo vsaj dal za en pir v službi, delava skupaj user posted image user posted image , so ga prejšnje leto vzeli, ker je šel en v penzion, pa so se spomnili na mojga...

jaz sem bila 9 let brezposelna in na svet prinesla dva otroka, potem pa dobila to službo z fenomenalnimi sodelavci, pa tudi šefi so dobri, tako da se nimam kaj pritoževat...samo kaj ko sem dobila službo, sem zanosila 3-ič, sedaj bi pa še 1x bila radauser posted image ...ma sej se bo vse dobro izteklo, tako kot se mora

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 413
3.7.2009 10:44:07   
giotti
Dini, 7 julij je tvoj, to sem se že zmenila user posted image In še polna luna je takrat in še največji duhovni praznik v Indiji!!! Very special day user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 414
3.7.2009 10:45:19   
dini
7. julij je moj :) pa še pravljična številkauser posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 415
3.7.2009 10:45:38   
NATAŠA35
uuu potem bi pa blo super, če bi se še trije user posted image pokazal...a ne dini?

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 416
3.7.2009 10:47:30   
dini
Ja če bo user posted image  zve na morju, tam je zame najlepše, ni lepšega mesta kot tam, zato nej se hitro odloči kdaj grevauser posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 417
3.7.2009 10:48:52   
giotti
Nataša, tebi se bo zgodila ravno vgnezditev takrat, če se kaj spoznam na biologijo user posted image Torej, test seveda lahko delaš, ampak rezultat še nič ne pomeni, če slučajno bi ne bil še pozitiven. No, samo tako da veš, navodila so zelo pomembna! user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 418
3.7.2009 10:49:35   
dini
Še trije user posted image  pri komu?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 419
3.7.2009 10:50:46   
dini
No giotti če pa ti rečeš da bo 7.7. moj dan in da se bo Nataši zgodila vgnezditev pol pa 100% drži to in bo res.user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 420
3.7.2009 10:50:56   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Še trije user posted image  pri komu?

Kaj si mogoče user posted image , ker si tako pozabljiva, da je še Pupsi z vama? Kaj je zdaj to, rabte komisijo pupe user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 421
3.7.2009 10:53:22   
giotti

No giotti če pa ti rečeš da bo 7.7. moj dan in da se bo Nataši zgodila vgnezditev pol pa 100% drži to in bo res.user posted image

Itaq, ampak ne sme biti niti kančka dvoma pri nobeni, ker potem to poruši celotno kvantno fizikalno filozofijo pozitivnih misli in se vse skupaj lahko sesuje user posted image Tako da pazi, kako misliš user posted image

Glede tvojega morja pa tokle predlgam: 7. zjutraj zagledaš plus in ga kar ti še isti dan odpeljše na morje brez besed ... potem pa nadaljujejš z romantiko, you know ...

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 422
3.7.2009 10:53:36   
dini
Ja 7.7. se bliža pol zgleda da sem že user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 423
3.7.2009 10:54:38   
dini
Sej bi pa dela popoldneuser posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 424
3.7.2009 10:58:53   
giotti

Sej bi pa dela popoldneuser posted image

Ja, bo pač vzel dopust user posted image to zaenkrat nič ne skrbi... ti se samo sprosti in preberi kakšno lepo knjigo do takrat. Dinči, ušivaj danes in čez vikend, pa si pišemo drug teden! Upam in stiskam pesti user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?