giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella. Bejbike, še posebej Giotka in Tiki, dragici moji, en pozdravček po dooooooolgem času! Sem priletel na net za kratko, ker mi Tanči zaupala eno novicko iz daljne dežele danes, ki pa je tukaj še nisem zasledila, zato ne bom trobila :)) Giottek, kako trebušček???????? Lahko mi pošlješ kakšno slikico na gsm?? Tikica, jaz še zdaj navijam in navijam. Upam, da se v septembru, ko se vse zbobnate po dopustih, spet kaj vidimo v prelepi Ljubljani na soku. papa Ohoho, iz katerega vesolja si se pa ti vzela S*, hvala! Hej, jaz sem tudi mislila kot Larilu, da sem že častna članica med navijačicami Upam, da si ti še vedno tako dobre volje in polna energije za nadaljni boj Vsak dan si bližje cilju, to itak veš! Ja, Tanči pa ima preveč pestro življenje, da bi si še tukaj krajšla čas Ellči, novico iz daljne dežele pa se že da zaslediti tudi tukajle na RR planetu, samo ne na tej cesti, ampak eni drugi. Če malo poavtoštopaš, gotovo najdeš. Pa škoda, ker ti na noben e-mail naslov več ne moremo pisati Moj trebušček (aja, TREBUH ) .... hihi, vzhaja kot nespečen mlečni kruh s pol kile kvasa, tako da me je včeraj soseda vprašala, če sem sigurna, da ne bosta dva, ker se ji zdi za peti mesec da morata notri bivati najmanj dva. Joj, pupe moje, Dini, Tiki, Ursa, S*, Aquica, in vse, vse ostale lepotičke, jaz čaram za vas in probam najti veze na unem koncu vesolja, kjer se odloča o tem, katera in kdaj je na vrsti za sprejem v klub nosečk srečk. Se skušam zmenit že za ta mesec, če ne pa najkasneje avgust!!!!!! Če pa res nikakor in pod nobenim pogojem ne bo avgust, pa september, ampak enkrat zelo kmalu bo. Mora bit Samo imejte se rade in imejte rade tudi vse ostale
|