|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo julija 2009
2.7.2009 11:50:31   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: biba77

Anonimna, ti si cisto mimo. Ce opazuje svoje telo, cikluse, je njeno vprasanje cisto na mestu in je se dalec od psihoze.user posted image

Sonny, cestitke!!!

nisem mimouser posted image user posted image amapk to dini berem in berem skoz sam jamra in niti malo nima pozitive v sebi...mal življenja diniiii!!!!!ne pa skoz jst ne bom nikol user posted image zagledala to je kr neki,ful sm zalostna ,zamorjena,,,ma kr neki v tri krasne pišeš....

(odgovor članu biba77)
  Neposredna povezava do sporočila: 251
2.7.2009 11:53:48   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

S* - ni kaj se zahvaljevat, saj veš da jaz prav za vse navijam da vam čimprej uspe, in da se ne bi nobena toliko let matrala kot jazuser posted image
ja vsekakor javim jutri kako bo na NS, upam da dobro

dini- nič se ti nne sekiraj, kaj piše Aninimna, očitno pač ne zna razumeti kako je nam ženskam ko se mučimo za user posted image , in nas vsakeršni znaki mučijo , ker ne vemo pri čem smo, in toi ni nič narobe, če opazuješ svoje telo kako reagira, kar prej ni nikoli. ti le pogumno in misli na pozitivo.

ja poanta je v tem , da dini niti malo ni pozitivna oseba...pri njej je samo ta problem...drgač pa nisem nč kj slabega mislila...želim vsem , da čim prej zanosite,..punce 80% je samo odvisno od pozitivnih misli....

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 252
2.7.2009 11:54:00   
dini
Hvala ti Kliki za informacijouser posted image

biba77 ti si tudi kar dolgo čakalauser posted image , sam pozitivnouser posted image

Mbee a ti že imaš enga user posted image ?

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 253
2.7.2009 11:55:12   
dini
Sem optimistična anonimna, rekla sem sam da bom user posted image  če bo ---- in da nism še nikoli vidlauser posted image , halooooo.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 254
2.7.2009 11:59:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Anonimna, ti si cisto mimo. Ce opazuje svoje telo, cikluse, je njeno vprasanje cisto na mestu in je se dalec od psihoze.user posted image

Sonny, cestitke!!!

nisem mimouser posted image user posted image amapk to dini berem in berem skoz sam jamra in niti malo nima pozitive v sebi...mal življenja diniiii!!!!!ne pa skoz jst ne bom nikol user posted image zagledala to je kr neki,ful sm zalostna ,zamorjena,,,ma kr neki v tri krasne pišeš....

ne me zdej narobe razumet sam kje je pa kej pozitivne energije ali besede v tem tvojem postuuser posted image veš te potre če se trudiš iz meseca v meseca da bi pod srcem ustvarila bitjece ki bi ti življenje spremenilo pa ta mesec ne pride in ne pride.zdej ne vem ali ti tako težko razumeš da jim je težko al kaj?mam pa predlog da če res ne najdeš besede k bi jih lahko potolažila ob dnevih ki pride user posted image in ob vseh slabih novicah potem raje ne piši,ker jim je že tako dovolj hudo in ne rabijo nekoga tle k jih še bolj potre.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 255
2.7.2009 12:02:54   
nikolinca

IZVIRNO SPOROČILO: dini

Sem optimistična anonimna, rekla sem sam da bom user posted image  če bo ---- in da nism še nikoli vidlauser posted image , halooooo.

DINI JST TI IZ SRCA ŽELIM,DA ČIM PREJ ZANOSIŠ!!!!!IN NAVIJAM ZA VSE PUNCEuser posted image AMAPK DAJ MALO ŽIVLENJA,KORISTILO BO VERJEMI,VZEMI SI ČAS ZASE IN SE RAZVAJAJ NA POLNO S SVOJIM LUBIJEM,TA RR TUD MAL PSIHIRA, KER NEKATERE SAMO VISITE ZA COMPUTEROM-FULL DOBRuser posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 256
2.7.2009 12:03:42   
dini
točno tako larilu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 257
2.7.2009 12:05:06   
dini
Hvala nikolinca, sej se razvajamouser posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 258
2.7.2009 12:14:08   
Anonimen
pišuka a sm jaz kej spregledala al kaj k ne vem kje zdej Dini tebe vidijo kot pesimistično osebouser posted image zgleda da te že predolg poznam al kajuser posted image ja madonca no itak ob testerju k pokaže minus da ja ne bo skakala do stropa,pa če ne bi bila pozitivno naravnana se itak ne bi vsak mesec trudila za plus a ne?user posted image
pustmo to

anyway men se je zdele ful zaluštal čokoladeuser posted image a bo še ktera?
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 259
2.7.2009 12:17:38   
dini
Ma sploh me ne zanima, če je ---- ne skačem do stropa.
Mnjam čokoladauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 260
2.7.2009 12:18:09   
Chi_Pita
mmmmmmm ... da da ... user posted image  user posted image  user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 261
2.7.2009 12:19:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

Sonny, cestitke!!!

ne me zdej narobe razumet sam kje je pa kej pozitivne energije ali besede v tem tvojem postuuser posted image veš te potre če se trudiš iz meseca v meseca da bi pod srcem ustvarila bitjece ki bi ti življenje spremenilo pa ta mesec ne pride in ne pride.zdej ne vem ali ti tako težko razumeš da jim je težko al kaj?mam pa predlog da če res ne najdeš besede k bi jih lahko potolažila ob dnevih ki pride user posted image in ob vseh slabih novicah potem raje ne piši,ker jim je že tako dovolj hudo in ne rabijo nekoga tle k jih še bolj potre.

No jaz se pa strinjam z anonimno. Dini močno pretirava. Odprem enkrat na dan temo, in polovico postov je njenih. Lepo, da je kao tako optimistična (čeprav samo navidezno), samo za božjo voljo, odprite ji svojo temo, pa naj tam jambra, pa za vsak las, ki ji drugače stoji sprašuje, če je noseča. Jo razumem, da komaj čaka,da ji ni vseeno, samo po moje kljub vsemo močno pretirava.

Anonimna 2

PS: Vseeno pa Dini privoščim,da ta mesec zagledauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 262
2.7.2009 12:19:43   
miklarom
Mbee - sem pokukala malo v tvoj album, upam da nisi jeznauser posted image , tvoja EMA je tak luštno dete, da bi jo kar mal pocartala. koliko je pa že stara.

dini - daj prit ti malo k meni , da ti dam močno voljo, pa energijo, in da se malo podrgneš ob moj buši, boš vidla kak hiter se boš nalezla in postala srečkauser posted image

ti se kar razpisuj tukaj na RR-u to pomaga ti povem iz svojih izkušenj. Odkar sem jaz na tem RR - u mi je skos dajalo voljo in energijo, k so vse punce tak fajne, znajo ti stati ob strani , te spraviti v pozitivo in ti vlivati upanje da čimprej ugledaš user posted image . Meni so ogromno pomagale in lej se mi je obrestovalo, brez njih tukaj gor vprašanje kaj bi bilo danes, k bi mogoče imela drugačne misli.Verjemi mi in nikoli ne obupaj. držim pa pesti da že sedaj zagledašuser posted image , pol ga bomo pa sračkali in pili skupaj kop rodimouser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 263
2.7.2009 12:22:09   
sunprincess
Koliko časa sta pa vidva delala nauser posted image ?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 264
2.7.2009 12:22:32   
sunprincess
IZVIRNO SPOROČILO: sunprincess

Koliko časa sta pa vidva delala nauser posted image ?

Kaj nas je še vedno tako malo za julija?

(odgovor članu sunprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 265
2.7.2009 12:24:24   
dini
Ve pretiravaste.

(odgovor članu sunprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 266
2.7.2009 12:24:27   
miklarom
Larilu - brez veze se je ubadati s takimi ki pojma nimajo kako težko pridemo ene do user posted image . Če samo mene pogledaš da sma se trudila celih 17. let in ne zastonj, pa nisem nikoli nobeni želela nič slabega nasprotno za vsako sem bila vesela če je zagledala svoj magični user posted image , in verjela da bom tudi jaz enkrat, in sem res. A je tako.
mater temu bi pa še jaz malo polizala prste, ker drugega tako ne smemuser posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 267
2.7.2009 12:26:26   
miklarom
Dini -  glavo pokonci in pusti jim veselje naj govorijo kar čejo, mi bomo pa skupaj pomagale ena drugi. lubica julij bo boš vidla

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 268
2.7.2009 12:28:52   
dini
Sej jst vem da bo julij, one pa nej odprejo svojo temo pa nej tam jamrajo pa iščejo znake na lasih.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 269
2.7.2009 12:28:58   
Anonimen

No jaz se pa strinjam z anonimno. Dini močno pretirava. Odprem enkrat na dan temo, in polovico postov je njenih. Lepo, da je kao tako optimistična (čeprav samo navidezno), samo za božjo voljo, odprite ji svojo temo, pa naj tam jambra, pa za vsak las, ki ji drugače stoji sprašuje, če je noseča. Jo razumem, da komaj čaka,da ji ni vseeno, samo po moje kljub vsemo močno pretirava.

Anonimna 2

Kot prvo glede to da se strinjaš z anonimno 1 se ne čudim user posted image saj si ti anonimna 2,kot drugo pa če vas že tako pošteno moti ja madona potem pa ne odpiraj te teme in fertik del aja mam pa tud jaz predlog da lahk pa odprete svojo temo anonimnih in se tam pol menite kako pa kaj naprej. Ne me narobe razumet ful lepo da privoščite ji plusek pa to a pa vam ne da nič mislit da jo vaše besede bolijo?da si sedaj ne bo mogla niti tuki odpret kako se počuti?in kaj je narobe s tem da ma več slabih dnevov kot dobrih in da to pove na forumu?

zdej pa tko povem k zdele ste se pa preveč spravil na Dini in men živčki tega ne dovoljujejo kot tudi sočutje k vem kaj prestaja,me pa prov zanima če bi še vztrajale če bi bile v njenem položajuuser posted image dejte kakšno lepo besedo napisat pa navijat za čimveč plusov in ne pa take stvari

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 270
2.7.2009 12:40:00   
dini
larilu beri zs.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 271
2.7.2009 12:40:04   
Mbee
dini...ja moja mala Ema je prava lumpa:) ne ne sej je pridna, stara bo pa 17 mescev.

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 272
2.7.2009 12:41:42   
dini
Ful lepouser posted image

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 273
2.7.2009 12:43:23   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

Anonimna 2

Kot prvo glede to da se strinjaš z anonimno 1 se ne čudim user posted image saj si ti anonimna 2,kot drugo pa če vas že tako pošteno moti ja madona potem pa ne odpiraj te teme in fertik del aja mam pa tud jaz predlog da lahk pa odprete svojo temo anonimnih in se tam pol menite kako pa kaj naprej. Ne me narobe razumet ful lepo da privoščite ji plusek pa to a pa vam ne da nič mislit da jo vaše besede bolijo?da si sedaj ne bo mogla niti tuki odpret kako se počuti?in kaj je narobe s tem da ma več slabih dnevov kot dobrih in da to pove na forumu?

zdej pa tko povem k zdele ste se pa preveč spravil na Dini in men živčki tega ne dovoljujejo kot tudi sočutje k vem kaj prestaja,me pa prov zanima če bi še vztrajale če bi bile v njenem položajuuser posted image dejte kakšno lepo besedo napisat pa navijat za čimveč plusov in ne pa take stvari

se strinjam s tabo in se podpišem pod tole.user posted image user posted image user posted image

pustite že enkrat Dini na miru in je ne tolčite dol s takimi besedami, če ne znate želeti dobro , tukaj smo zato da smo v podporo vsaki ženski in da se jim pomaga kolikor se lahko ne pa da jim mečemo moralo dol. Pa brez zamere ampak tako je, tudi meni se že živčki kravlžlajo ko to berem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 274
2.7.2009 12:44:56   
miklarom
tolk je že stara mala Ema, joj kak čas bežiuser posted image , je pa prava prinčipesauser posted image

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?