Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 2.7.2009 11:50:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba77 Anonimna, ti si cisto mimo. Ce opazuje svoje telo, cikluse, je njeno vprasanje cisto na mestu in je se dalec od psihoze. Sonny, cestitke!!! nisem mimo amapk to dini berem in berem skoz sam jamra in niti malo nima pozitive v sebi...mal življenja diniiii!!!!!ne pa skoz jst ne bom nikol zagledala to je kr neki,ful sm zalostna ,zamorjena,,,ma kr neki v tri krasne pišeš....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 2.7.2009 11:53:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom S* - ni kaj se zahvaljevat, saj veš da jaz prav za vse navijam da vam čimprej uspe, in da se ne bi nobena toliko let matrala kot jaz ja vsekakor javim jutri kako bo na NS, upam da dobro dini- nič se ti nne sekiraj, kaj piše Aninimna, očitno pač ne zna razumeti kako je nam ženskam ko se mučimo za , in nas vsakeršni znaki mučijo , ker ne vemo pri čem smo, in toi ni nič narobe, če opazuješ svoje telo kako reagira, kar prej ni nikoli. ti le pogumno in misli na pozitivo. ja poanta je v tem , da dini niti malo ni pozitivna oseba...pri njej je samo ta problem...drgač pa nisem nč kj slabega mislila...želim vsem , da čim prej zanosite,..punce 80% je samo odvisno od pozitivnih misli....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 2.7.2009 11:54:00
|
|
|
|
dini
|
Hvala ti Kliki za informacijo biba77 ti si tudi kar dolgo čakala , sam pozitivno Mbee a ti že imaš enga ?
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 2.7.2009 11:55:12
|
|
|
|
dini
|
Sem optimistična anonimna, rekla sem sam da bom če bo ---- in da nism še nikoli vidla , halooooo.
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 2.7.2009 11:59:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: biba77 Anonimna, ti si cisto mimo. Ce opazuje svoje telo, cikluse, je njeno vprasanje cisto na mestu in je se dalec od psihoze. Sonny, cestitke!!! nisem mimo amapk to dini berem in berem skoz sam jamra in niti malo nima pozitive v sebi...mal življenja diniiii!!!!!ne pa skoz jst ne bom nikol zagledala to je kr neki,ful sm zalostna ,zamorjena,,,ma kr neki v tri krasne pišeš.... ne me zdej narobe razumet sam kje je pa kej pozitivne energije ali besede v tem tvojem postu veš te potre če se trudiš iz meseca v meseca da bi pod srcem ustvarila bitjece ki bi ti življenje spremenilo pa ta mesec ne pride in ne pride.zdej ne vem ali ti tako težko razumeš da jim je težko al kaj?mam pa predlog da če res ne najdeš besede k bi jih lahko potolažila ob dnevih ki pride in ob vseh slabih novicah potem raje ne piši,ker jim je že tako dovolj hudo in ne rabijo nekoga tle k jih še bolj potre.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 2.7.2009 12:02:54
|
|
|
|
nikolinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Sem optimistična anonimna, rekla sem sam da bom če bo ---- in da nism še nikoli vidla , halooooo. DINI JST TI IZ SRCA ŽELIM,DA ČIM PREJ ZANOSIŠ!!!!!IN NAVIJAM ZA VSE PUNCE AMAPK DAJ MALO ŽIVLENJA,KORISTILO BO VERJEMI,VZEMI SI ČAS ZASE IN SE RAZVAJAJ NA POLNO S SVOJIM LUBIJEM,TA RR TUD MAL PSIHIRA, KER NEKATERE SAMO VISITE ZA COMPUTEROM-FULL DOBR
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 2.7.2009 12:03:42
|
|
|
|
dini
|
točno tako larilu.
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 2.7.2009 12:05:06
|
|
|
|
dini
|
Hvala nikolinca, sej se razvajamo
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 2.7.2009 12:14:08
|
|
|
|
Anonimen
|
pišuka a sm jaz kej spregledala al kaj k ne vem kje zdej Dini tebe vidijo kot pesimistično osebo zgleda da te že predolg poznam al kaj ja madonca no itak ob testerju k pokaže minus da ja ne bo skakala do stropa,pa če ne bi bila pozitivno naravnana se itak ne bi vsak mesec trudila za plus a ne? pustmo to anyway men se je zdele ful zaluštal čokolade a bo še ktera?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 2.7.2009 12:17:38
|
|
|
|
dini
|
Ma sploh me ne zanima, če je ---- ne skačem do stropa. Mnjam čokolada
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 2.7.2009 12:18:09
|
|
|
|
Chi_Pita
|
mmmmmmm ... da da ...
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 2.7.2009 12:19:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: biba77 Anonimna, ti si cisto mimo. Ce opazuje svoje telo, cikluse, je njeno vprasanje cisto na mestu in je se dalec od psihoze. Sonny, cestitke!!! nisem mimo amapk to dini berem in berem skoz sam jamra in niti malo nima pozitive v sebi...mal življenja diniiii!!!!!ne pa skoz jst ne bom nikol zagledala to je kr neki,ful sm zalostna ,zamorjena,,,ma kr neki v tri krasne pišeš.... ne me zdej narobe razumet sam kje je pa kej pozitivne energije ali besede v tem tvojem postu veš te potre če se trudiš iz meseca v meseca da bi pod srcem ustvarila bitjece ki bi ti življenje spremenilo pa ta mesec ne pride in ne pride.zdej ne vem ali ti tako težko razumeš da jim je težko al kaj?mam pa predlog da če res ne najdeš besede k bi jih lahko potolažila ob dnevih ki pride in ob vseh slabih novicah potem raje ne piši,ker jim je že tako dovolj hudo in ne rabijo nekoga tle k jih še bolj potre. No jaz se pa strinjam z anonimno. Dini močno pretirava. Odprem enkrat na dan temo, in polovico postov je njenih. Lepo, da je kao tako optimistična (čeprav samo navidezno), samo za božjo voljo, odprite ji svojo temo, pa naj tam jambra, pa za vsak las, ki ji drugače stoji sprašuje, če je noseča. Jo razumem, da komaj čaka,da ji ni vseeno, samo po moje kljub vsemo močno pretirava. Anonimna 2 PS: Vseeno pa Dini privoščim,da ta mesec zagleda
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 2.7.2009 12:19:43
|
|
|
|
miklarom
|
Mbee - sem pokukala malo v tvoj album, upam da nisi jezna , tvoja EMA je tak luštno dete, da bi jo kar mal pocartala. koliko je pa že stara. dini - daj prit ti malo k meni , da ti dam močno voljo, pa energijo, in da se malo podrgneš ob moj buši, boš vidla kak hiter se boš nalezla in postala srečka ti se kar razpisuj tukaj na RR-u to pomaga ti povem iz svojih izkušenj. Odkar sem jaz na tem RR - u mi je skos dajalo voljo in energijo, k so vse punce tak fajne, znajo ti stati ob strani , te spraviti v pozitivo in ti vlivati upanje da čimprej ugledaš . Meni so ogromno pomagale in lej se mi je obrestovalo, brez njih tukaj gor vprašanje kaj bi bilo danes, k bi mogoče imela drugačne misli.Verjemi mi in nikoli ne obupaj. držim pa pesti da že sedaj zagledaš , pol ga bomo pa sračkali in pili skupaj kop rodimo
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 2.7.2009 12:22:09
|
|
|
|
sunprincess
|
Koliko časa sta pa vidva delala na ?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 2.7.2009 12:22:32
|
|
|
|
sunprincess
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunprincess Koliko časa sta pa vidva delala na ? Kaj nas je še vedno tako malo za julija?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 2.7.2009 12:24:24
|
|
|
|
dini
|
Ve pretiravaste.
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 2.7.2009 12:24:27
|
|
|
|
miklarom
|
Larilu - brez veze se je ubadati s takimi ki pojma nimajo kako težko pridemo ene do . Če samo mene pogledaš da sma se trudila celih 17. let in ne zastonj, pa nisem nikoli nobeni želela nič slabega nasprotno za vsako sem bila vesela če je zagledala svoj magični , in verjela da bom tudi jaz enkrat, in sem res. A je tako. mater temu bi pa še jaz malo polizala prste, ker drugega tako ne smem
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 2.7.2009 12:26:26
|
|
|
|
miklarom
|
Dini - glavo pokonci in pusti jim veselje naj govorijo kar čejo, mi bomo pa skupaj pomagale ena drugi. lubica julij bo boš vidla
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 2.7.2009 12:28:52
|
|
|
|
dini
|
Sej jst vem da bo julij, one pa nej odprejo svojo temo pa nej tam jamrajo pa iščejo znake na lasih.
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 2.7.2009 12:28:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen No jaz se pa strinjam z anonimno. Dini močno pretirava. Odprem enkrat na dan temo, in polovico postov je njenih. Lepo, da je kao tako optimistična (čeprav samo navidezno), samo za božjo voljo, odprite ji svojo temo, pa naj tam jambra, pa za vsak las, ki ji drugače stoji sprašuje, če je noseča. Jo razumem, da komaj čaka,da ji ni vseeno, samo po moje kljub vsemo močno pretirava. Anonimna 2 PS: Vseeno pa Dini privoščim,da ta mesec zagleda Kot prvo glede to da se strinjaš z anonimno 1 se ne čudim saj si ti anonimna 2,kot drugo pa če vas že tako pošteno moti ja madona potem pa ne odpiraj te teme in fertik del aja mam pa tud jaz predlog da lahk pa odprete svojo temo anonimnih in se tam pol menite kako pa kaj naprej. Ne me narobe razumet ful lepo da privoščite ji plusek pa to a pa vam ne da nič mislit da jo vaše besede bolijo?da si sedaj ne bo mogla niti tuki odpret kako se počuti?in kaj je narobe s tem da ma več slabih dnevov kot dobrih in da to pove na forumu? zdej pa tko povem k zdele ste se pa preveč spravil na Dini in men živčki tega ne dovoljujejo kot tudi sočutje k vem kaj prestaja,me pa prov zanima če bi še vztrajale če bi bile v njenem položaju dejte kakšno lepo besedo napisat pa navijat za čimveč plusov in ne pa take stvari
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 2.7.2009 12:40:00
|
|
|
|
dini
|
larilu beri zs.
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 2.7.2009 12:40:04
|
|
|
|
Mbee
|
dini...ja moja mala Ema je prava lumpa:) ne ne sej je pridna, stara bo pa 17 mescev.
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 2.7.2009 12:41:42
|
|
|
|
dini
|
Ful lepo
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 2.7.2009 12:43:23
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen No jaz se pa strinjam z anonimno. Dini močno pretirava. Odprem enkrat na dan temo, in polovico postov je njenih. Lepo, da je kao tako optimistična (čeprav samo navidezno), samo za božjo voljo, odprite ji svojo temo, pa naj tam jambra, pa za vsak las, ki ji drugače stoji sprašuje, če je noseča. Jo razumem, da komaj čaka,da ji ni vseeno, samo po moje kljub vsemo močno pretirava. Anonimna 2 PS: Vseeno pa Dini privoščim,da ta mesec zagleda Kot prvo glede to da se strinjaš z anonimno 1 se ne čudim saj si ti anonimna 2,kot drugo pa če vas že tako pošteno moti ja madona potem pa ne odpiraj te teme in fertik del aja mam pa tud jaz predlog da lahk pa odprete svojo temo anonimnih in se tam pol menite kako pa kaj naprej. Ne me narobe razumet ful lepo da privoščite ji plusek pa to a pa vam ne da nič mislit da jo vaše besede bolijo?da si sedaj ne bo mogla niti tuki odpret kako se počuti?in kaj je narobe s tem da ma več slabih dnevov kot dobrih in da to pove na forumu? zdej pa tko povem k zdele ste se pa preveč spravil na Dini in men živčki tega ne dovoljujejo kot tudi sočutje k vem kaj prestaja,me pa prov zanima če bi še vztrajale če bi bile v njenem položaju dejte kakšno lepo besedo napisat pa navijat za čimveč plusov in ne pa take stvari se strinjam s tabo in se podpišem pod tole. pustite že enkrat Dini na miru in je ne tolčite dol s takimi besedami, če ne znate želeti dobro , tukaj smo zato da smo v podporo vsaki ženski in da se jim pomaga kolikor se lahko ne pa da jim mečemo moralo dol. Pa brez zamere ampak tako je, tudi meni se že živčki kravlžlajo ko to berem
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 2.7.2009 12:44:56
|
|
|
|
miklarom
|
tolk je že stara mala Ema, joj kak čas beži , je pa prava prinčipesa
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?