KIRA -> Kako ste vedele, da je pravi? (16.5.2005 7:50:08)
|
hm... ne vem, to nekako čutiš. pač veš... midva sva začela hodit že takoj naslednji dan, ko sva se spoznala, ampak sem vprašala jaz njega, če bi (sem mičken bolj korajžna)... sploh ni okleval, takoj je bil zato, že zato, ker mu je najina skupna noč bila zelo všeč.:ups: nekako sva vedela, da je to to... mogoče je preskočila kaka iskra, kaj pa vem. vem samo to, da se našla idealnega partnerja zame. mislim, da me noben drug ne bi mogel bolj razumet in si delit skupnih nazorov, kot moj mož. po 6 mesecih pa sva se že preselila skup. poroka je bla pa itak samo formalnost - če veš da sta eden za drugega narejena in da želita življenje deliti eden z drugim, poroka ni nujna, je pa fajn, taka ceremonija, da postane vse "uradno". morda sem vedela da je pravi, zaradi njegovega načina, kako je ravnal z mano. 9nebesa spoštljivo, nič me ni silil, moja beseda je enala enako kot njegova, pogovor je bil takoj sproščen, nič prisiljen, nič si nisva skrivala itd... čisto odkrita sva bila, pa tudi nežnost oz. kemija med nama - seveda so bli prisotni tudi tisti metuljčki :metulj: v trebuhu, je štimala. brez tega skoraj ne gre... :ups::love::love::love:
|
|
|
|