lelaval -> RE: kako naj se odločim? (8.5.2009 9:51:30)
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja24 iz zavoda so mi poslali napotnico,da se naj prijavim na razpisano delovno mesto s 5.st., kjer pa je potrebno naredit pripravništvo. bila sem izbrana,sedaj pa ne vem,ali naj sprejmem to delovno mesto ali ne? Če bi morala opraviti pripravništvo, sama pa imaš dva poklica in v enem si že delala, se mi to ne zdi smiselno. In to bi morala na Zavodu in pa tem v bodoči službi tudi povedati. Vsaj zdi se mi tako. Ker je opravljanje tega seveda brezsmiselno, predvsem, če je to v poklicu, ki ga ne maraš in si se najbrž zato dalje šolala. Se mi zdi, da bi tudi na Zavodu morali imeti malo več kmečke logike, ko pošiljajo napotnice za delo. AMpak žal so to samo moje sanje...Sama sem tudi imela razpis za picopeka, pa so mi pošiljalo peke in kuharje, ki pice še doma niso spekli, kaj šele v picerijiuser posted image Ja, tako je to... Po drugi strani pa je seveda tako, da je VSAKA služba PRILOŽNOST. Priložnost za pridobivanje znanja, kontaktov, izkušenj. In vse to ti seveda lahko samo koristi. Kot si rekla, se boš tako ali tako sama odločila, jasno, tako, da ti te odločitve jaz ne bom odvzela. Vsekakor pa ti želim srečo. _____________________________ se strinjam z Marogico - sploh o tistem, da bi morala svetovalka na Zavodu malo več vedet o svojem delu
|
|
|
|