Mehurčica? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

tinka-pepa -> Mehurčica? (15.5.2005 22:24:39)

Res da me več ni veliko na RR, pa vseeno pogrešam mehurčico, a ve katera kako je z njo.
ali ima nov nick:zmeden2:
:rozica:

Teni_ -> Mehurčica? (15.5.2005 22:26:55)

Mislim, da nima novega nicka. Samo je pa res že nekaj časa ni bilo nič gor. Ve katera kaj????

LP,
Mojca:nosecka:

Ro-La -> Mehurčica? (15.5.2005 22:28:35)

jaz sem jo že privat zagnjavla.

Mehurčicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mehurčica -> Mehurčica? (15.5.2005 22:56:34)

O, ne morem verjet, da mene pogrešate.:angel:Hvala za skrb, Tinka! Malo manj se oglašam. Imam malo manj časa. No, med vikendi sem pa itak vedno bolj tiha-se čisto predam mojima ljubčkoma.:love::duda:

Drugače pa: sem super! V petek sem bila na smučarski čagi...tako da si lahko mislite...:)-hihihi

Tinka, kako je Miha? A še hodi na fizioterapijo?? Upam, da ne hodi več preblizu omar! Joooj, David je zdaj ugotovil, da si je fajn poganjalca na zakonsko posteljo nest, se vsest gor in skakat. Ja, seveda sem ga videla prvič ko je to delal in padel nazaj-če ga ne bi ujela....hm, ne vem kaj bi bilo.:(

Grem spančkat:zaspan:..papa:miska:

Teni_ -> Mehurčica? (15.5.2005 22:58:18)

No, pa si se le oglasila.

Ja, David in Teja si lahko kar roke podata, čeprav je Teja malo pred njim, kar se žlehtnobe tiče. Joj, je iz :hudicek:.

LP,
Mojca:nosecka:

Anonimen -> Mehurčica? (15.5.2005 23:13:55)

BUUUUUUUUUUUUBLZZZZZZZZZZZZZZ, valda, da te pogrešamo:love::love::love: Sem že na IRCu sprašvala, kje si...:love:

lp,:fis:

tinka-pepa -> Mehurčica? (16.5.2005 21:01:58)

Ja zdravo izgubljena

Miha še vedno hodi na terašije samo na 14 dni in še na delavno terapijo hodi, trudimo se da bi dobil v vrcu še eno osebo ki bi bila samo za njega.
mimo predalnika pa naredi ovinek, je pa še vedno nagajiv ko kakšen:hudicek:
lepo te je bilo slišat (čitat)se mi zdi da sta sedaj otročka ravno v takšnem obdobju da še ne razumeta vsega, probat pa moreta vse:)

lepo se imej

Stran: [1]