|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tabletke, zanositev
7.5.2009 14:45:49   
pižmovka
Živjo punce!
S fantom sva se odločila, da bova počasi začela delat na user posted image .  Do 24.4. sem jemala tabletke Logest. Od 27.-30.4. sem imela user posted image . Nameravala sem paziti kake 3 mesece ampak 1.5. sva user posted image , ker sem mislila, da ne bi moglo bit nič, ker sem imela user posted image še dan nazaj. Sedaj pa o tem nisem več prepričana. Kaj mislite?
Sem imela pa potem ves čas sluz, od gostih skupkov pa do tankega, vlecljivga "curka".
Hvala za vaše izkušnje in mnenja!
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tabletke, zanositev
7.5.2009 14:49:18   
isabeaux
kdaj si pa prvič opazila vlečljivo sluz, ki je kot beljak?

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.5.2009 15:14:39   
pižmovka
3 dni nazaj??

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.5.2009 18:07:29   
Njumi
Po mojem se ti vrača plodnost! user posted image
Sluz kot beljak, če prav razumem napisano, od 5.5., user posted image sta pa 1.5 in potem ne? Mislim, da še nisi user posted image , boš pa videla čez kaka dva tedna... user posted image

Srečno v vsakem primeru!

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.5.2009 19:03:06   
BabyKitty
Sem imela pa potem ves čas sluz, od gostih skupkov pa do tankega, vlecljivga "curka".

Meni se je dogajalo isto takoj po prenehnju KT in sem bila srečna ker sem takoj spet dobila menstruacijo, ki je bila točna kot urca... (čerav bi bila mogoče še bolj srečna za +). Mene je ob teh močnih izcedkih še zelooo špikalo v jajčnikih. Vglavnem... Napisala sem vprašanje Dr. Pušenjaku če je to normalno (bolečine so bile zelo hude) ali moram na posvet k G. In je povedal da je skoraj prepričan, da to samo pomeni, da se mi nazaj vzpostavlja cikel...

Upam, da ti bo izkušnja pomagala :)

(odgovor članu Njumi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.5.2009 20:05:37   
pižmovka
Hvala punce za odgovore. Sej ne vem kaj naj pričakujem. Bi bla pa + vesela! user posted image čeprav bi mal prehitel...user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.8.2009 20:42:25   
dalilah
Koliko časa se vam je vzpostavljal nazaj cikel po prenehanju jemanja KT? Ker pri meni to očitno traja že 5 mesecev, takrat sem prenehala jemat KT.
Kdaj naj bi bilo tako kot je bilo včasih (pred jemanjem zaščite?)
Hvala

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.8.2009 20:46:27   
ellie
Pri vsaki je to drugače. Meni se 2 leti nazaj niti po pol leta ni uredil...in sem potem začela nazaj jest kt. Letos pa se mi je vsak mesec za kak teden zamaknila M, ampak sem kljub temu po 4 mesecih po prenehanju zanosila.

(odgovor članu dalilah)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.8.2009 22:07:14   
dalilah
oh ti srečka ellie:)
jaz lahko samo upam, da M ta mesec ne bo.
ma sej si pravim, da nimam jaz te sreče, da bi hitr ratalo.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.8.2009 22:18:59   
ellie
Sicer se sliši zlajnano...ne razmišljat o tem, pa bo ratalo. Ampak mislim, da če bi jaz načrtovala, tudi ne vem, če bi blo. Se je pa zgodilo čisto neplansko. M sem pričakovala nekje 36.-40. dan ciklusa. Sem pa imela tisti mesec O tak, kot da bi imela M na 28 dni.
Tak da dalilah ne negativno razmišljat...pa boš vidla, da bo hitro ratalouser posted image

(odgovor članu dalilah)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.8.2009 22:51:35   
dalilah
Nekoč sigurno bo:)
Drugač je pa zelo težko ne razmišljat o tem, ker vidim vse več user posted image  in user posted image .
Pa nisem ena izmed njih, jim kar zavidam.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?