|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Stara cistila
7.5.2009 11:57:45   
ninocka
Odlocila sem se da malo popucam omaro s cistili in ugotovila, da imam en kup starih cistil (vec kot 8 let), pa ne vem kaj naj z njimi. Itak, da so za stran, ampak a jih lahko zlijem v stranisce?

Joj, v tej nosecnosti me tolk daje skrb za okolje in se mi vse zdi grozno, kar onesnazuje...tud ce kanalizacijo user posted image .

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Stara cistila
7.5.2009 12:17:18   
Anonimen
Jaz imam iste fore.

Meni oče odpelje vse v zbirni center na Komunalo Murska Sobota. In sicer stara zdravila, neporabljena zdravila, sijalke, baterije,...... pač kar se nabere.

Jaz zdaj ne vem kaj naj naredim z olivnim oljem, ki se mi je pokvarilo. Verjetno bom odnesla na Komunalo.

Drugače pa ločujemo papir, plastiko, vse nevarne odpadke,....

< Sporočilo je popravil Bojana26 -- 7.5.2009 12:18:02 >

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.5.2009 12:36:10   
Tanja55
Jst ne bi zlila v stranisce, ampak nesla na zato doloceno zbirno mesto (za baterije, zdravila, cistila etc.). Ce pa ne ves kje v tvojem kraju je kaj takega, pa poklici na Komunalo v svojem mestu, tam bi ti  morali povedati kaj s cistili.

Sama locujem enako kot Bojana26, ja...ceprav trenutno sem v UK in me grozno, res grozno moti, da zbiramo vse skupaj: plastiko, steklenice, konzerve in papir gre vse v isti kos za reciklazo. Resnicno upam, da imajo sortirnico..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.5.2009 13:36:12   
Ribica **
Tanja, menda da imajo, vsaj tko je nam Cikanek razlozil. Smo pa videli zdaj prvic kos za recikliranje v Londonu user posted image  Meni tudi ni bilo najbolj jasno vse skupaj.

Ninocka, na Barju je zbirni center, najboljse, da tja poklices. Se ne spomnim, ce je tam v Zbirnem centru tudi kontejner za te odpadke, ampak ziher je. Do 18h al 19h so odprti cez teden.

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.5.2009 14:22:10   
ninocka
Sem sla pogledat na Snagino stran in je kontejner za te odpadke user posted image user posted image user posted image . Tko da bo mogu moj tja furat user posted image Joj, bo jezen, ker mu grem ze ful na zivce s tem recikliranjem in locevanjem odpadkov user posted image user posted image user posted image
Bom pa mimgrede se vsa stara zdravila stran vrgla, ker sem vidla da je to isti kontejner (nevarni gospodinjski odpadki).

Hvala za pomoc!

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.