|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zjutraj jok ob prihodu
7.5.2009 11:55:58   
biga
Moj sinko, ki bo ta mesec dopolnil 2 leti, je začel septembra vrtec. Na začetku je bilo malo hudo, prve dni je zjutra jokal, potem se je pa kar hitro navadil in šel z veseljem v vrtec. Tudi vzgojiteljici (ena dela 4 dni v tednu, druga en dan, ker gre za družinsko varstvo, v katerem je 6 otrok) sta mu očitno všeč. Vse je bilo v redu, lepo je jedel, spal, najprej so se precej ščipali, grizli ipd., potem je bilo tega čedalje manj, le še občasno zaradi kake igrače.  Problem se je pojavil ta teden po praznikih: vsako jutro noče v vrtec, že doma se nekaj obotavlja, noče obleči majice in mu potem pustim, da sam izbere svojo, ko pa prideva v vrtec, se me pa oklene in začne tako jokat, da se mi kar trga srce. Včeraj je hotel atija, danes pa mami, mami, in jok. Ni hotel v naročje vzgojiteljici. Nisva ga mogli zamotiti nikakor. A se komu dogaja podobno? Ne vem, kako naj si to razlagam. Saj potem ko grem pravi vzgojiteljica, da je vse v redu, da lepo je, pije in spi. Včeraj so se sicer nekaj popraskali, ampak se mi ne zdi nič neobičajnega. Doma ni bilo nekih pretresov, kar bi ga prizadelo ali kakor koli vplivalo nanj. Je pa že ves teden nekaj slabo razpoložen. Bolan ni.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zjutraj jok ob prihodu
13.5.2009 12:11:30   
sreča212
Nam se isto dogaja. Punčka (2,5) je že malo več kot leto dni v vrtcu in nismo imeli nikoli problemov, razen začetniškega uvajalnega jokca par dni. Tudi jaz ne vem kaj naj naredim, saj vzgojiteljica pravi da traja njeno jokanje, ihtenje, kričanje, otepanje da bi bila v vrtcu, v cca. 10 min po tem ko odidem iz vrtca, potem se pa umiri. Ne vem ali naj vse to ignoriram in se bo samo od sebe uredilo in bo spet kot po starem - da bo šla z veseljem v vrtec.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?