detelja -> RE: novalac (17.5.2009 7:32:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: vanilla Pri nas smo tudi na AM in to zaenkrat na Aptamilu 1 - navadnem. Sprejela ga je lepo (v torek bo stara 3 tedne), vendar se mi zdi, da premalo kaka. Enkrat na dan (danes recimo pa sploh še ni), čeprav se mi ne zdi, da bi jo kaj preveč napenjalo. Patronažna mi je rekla, da četudi samo enkrat na dan, da je v redu - je pač tak dojenček, eni trikrat na dan, eni večkrat, eni samo enkrat.... Ampak vseeno sem razmišljala, da bi zdaj, ko poje pakungo, prešaltali na Hipp 1 ali Milumil - baje naj bi ravno Aptamil zapiral in bi mogoče zato menjala. Zanima pa me, koliko čaja za žejo naj ji dam pit? koliko ti spije...če dosti pije je itak super, ker ljudje itak premalo pijemo...Zjutraj skuham recimo dva deci od Teekannee čaja za dojenčke: janež, kumina, komarček in dam en filter tega Kolikokrat na dan naj ji ponudim iz stekleničke ta čaj? ne vem, če vidiš, da je tečna pa so prstki v ustih pa je še premalo časa od obroka,da bi bila lačna ji ponudi čaj, vodo...tako delam jaz...lačna se ti itak ne bo pustila.. Zdaj sem tako naredila, da sem ji pred obrokom dala, da je parkrat potegnila. Pa še to ne pred vsakim obrokom. A bi morala? Koliko ml bi morala količinsko spit čez dan? mislim, da je to ful različno, nekateri ful pijejo nekateri pa ne.. Bi ta čaj kaj pomagal k boljši prebavi? ja Detelja, napisala si, da ti tvoja včasih spije celo 125 ml flaško in to nekajkrat na dan... A to pomeni, da ti večkrat na dan spije toliko al si mogoče mislila, da ti v celem dnevu med obroki spije pač vsega skupaj teh 125 ml? Plus tega, da še AM delaš s čajem. včeraj mi je npr. spila 4x 125 ml (sicer vode in komarčkovega čaja)...to spije poleg obroka...npr. ob 7 je tam ob 8 pa ji ponudim ker so prstki v ustih vodo ali komarčkov čaj...
|
|
|
|