Gina -> Herpes pri dojenčku?! (15.5.2005 22:21:00)
|
U, najcko, to je pa res hudo. Pravijo, da je lahko tako prvič, ko dobijo. Jaz sem bila zaradi herpesov že na infekcijski, ker sem jih imela ne le na ustih (več kot 10 hkrati), ampak tudi v njih in so se bali, da bo šlo po grlu navzdol. To toooolk boli, da si mislit ne moreš. Niti glave nisem smela obrnit, jesti pa nisem mogla nič. In ni res, da nimajo nič za pomagat, samo ne vem, če ni mala premajhna za to. Obstajajo tablete viroleks in še močnejše tablete valtrex. Oboje so konjske in zelo pomagajo. Mene so rešile groznega trpljenja takrat in še velikokrat. Daj vprašaj zdravnico, če jih vaša bejba lahko dobi. Sicer pa tudi virolex krema ni slaba. Čeprav se ji je razširilo, lahko vsaj od zunaj ustaviš še večje širjenje. Maži ji ne le 3x na dan, ampak komot večkrat in ne na tanko, ampak kar fejst, ker tako pomaga v roku 12 ur. Zihr ustavi, če ustavi pri meni, ki imam take invazije herpesov, kot noben, ki ga poznam. Pa res ji daj še vitamine zraven, ker pripomoreju k zdravljenju, ko se začne sušiti. Res želim, da bi :duda: čim prej ozdravela.:) Aja, pravijo, da naslednjič ni nikoli tako hudo kot prvič. Po moje bi to moralo držati, da se ne boš bala za naprej.
|
|
|
|