špelin@ -> RE: 1,5 meseca stara sovrazi voziček (13.5.2009 15:32:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_ IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: a.jda Mi tud vetrovne kapljice uporabljamo za pomiritev 2-mesečnega dojenčka in je super. Škoda da jih nisem mela že pri prvem dojenčku ki je toliko prejokal. Oh, tudi jaz se s tem strinjam, koliko hudega bi mi bilo prihranjenega... Je pa zanimivo, da sem za to finto izvedela, ko sem šla z mlajšo hčerjo na UZ kolkov in sem srečala na hodniku v zdr. domu našo zobozdravnico, ki se je ravno vrnila s porodniške. In mi je ona zaupala ta nasvet, ko je videla, kakšne borbe imam. Rekla je, da zobkom nič ne škodi, ker jih itak še nima, če bi jih imela, bi jih bilo pa treba res redno, temeljito in pogosto čistiti. Lahko si predstavjate, da je bila moja prva pot iz ZD v lekarno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] In potem prvi res sproščujoč sprehod po parku - tega občutka olajšanja ne bom nikoli pozabila. a te vetrovne kapljice prodajajo v vsaki lekarni?? ne,koroške lekarne jih imajo Koroške, ja. Pa tudi Lekarna Sevnica ima svoje take kapljice. Drugače pa je uporaben tudi kuminov sirup, ki ga dobiš v vsaki lekarni.
|
|
|
|