Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Natikaci iz Naklega ??? 7.5.2009 8:17:59
|
|
|
|
cmokec
|
H Style-Hribar Naklo pri Kranju
|
|
RE: Natikaci iz Naklega ??? 7.5.2009 8:45:14
|
|
|
|
GB
|
cmokec : joj nevem a sem jest tok smotana, ampak ko vtipkam v googlu mi neda nobene njihove spletne strani ,ampak samo naslov in neka sponzorstva . Ali imajo oni spletno stran, kamor lahko pogledas ali moras osebno tja ?? Hvala ze vnaprej
|
|
RE: Natikaci iz Naklega ??? 7.5.2009 8:51:18
|
|
|
|
piko12
|
Nimajo spletne strani. Mi mamo v službi te natikače, pa smo malo pred novim letom naročali 15 parov, vsake drugačne in smo jih dobili po kakem mesecu. Sta šli pa dve tja in izbrali barve. Men so fajn, ker so malo višji od klasičnih. Imam pa oranžne.;)
|
|
|
|
RE: Natikaci iz Naklega ??? 7.5.2009 9:10:20
|
|
|
|
GB
|
ja meni so tudi super in ful udobni . Zal pa trenutno nisem v sloveniji in nemorem tja . A mogoce ves ( ali katera druga) , koliko dni traja,da jih izdela ko narocis ??
|
|
RE: Natikaci iz Naklega ??? 26.5.2009 19:11:44
|
|
|
|
jonna
|
Naj že ena nalima kakšno fotko, da bomo videli, kako izgledajo.
|
|
|
|
RE: Natikaci iz Naklega ??? 29.5.2009 23:26:07
|
|
|
|
GB
|
no takile zgledajo ti natikaci
|
| Stran: [1] |
Cepljenje.пеперутка16Kaj menite o cepivih in cepljenju otrok?Obvezno je pravočasno cepljenje. (
82%)
Prejeti morate le nekaj cepiv. (
0%)
Moj otrok ni cepljen in tudi ne bo. (
6%)
Imel je nekaj cepljenj in ne bo dobil več. (
12%)
Število vseh glasov: 17Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!