|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Natikaci iz Naklega ???
7.5.2009 8:16:47   
GB
Najprej lep pozdrav. A mogoce katera ve, kje oz . kdo izdeluje natikace iz naklega. Natikaci so spodaj iz plute , zgoraj pa usnje in ponavadi so taki pisani in lahko sam izberes barve . Upam , da nisem prevec zakomplicirala . Hvala

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Natikaci iz Naklega ???
7.5.2009 8:17:59   
cmokec
H Style-Hribar Naklo pri Kranju

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.5.2009 8:45:14   
GB
cmokec : joj nevem a sem jest tok smotana, ampak ko vtipkam v googlu mi neda nobene njihove spletne strani ,ampak samo naslov in neka sponzorstva user posted image user posted image user posted image user posted image . Ali imajo oni spletno stran, kamor lahko pogledas ali moras osebno tja ?? Hvala ze vnaprej

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.5.2009 8:51:18   
piko12
Nimajo spletne strani. Mi mamo v službi te natikače, pa smo malo pred novim letom naročali 15 parov, vsake drugačne in smo jih dobili po kakem mesecu. Sta šli pa dve tja in izbrali barve. Men so fajn, ker so malo višji od klasičnih. Imam pa oranžne.;)

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.5.2009 9:10:20   
GB
ja meni so tudi super in ful udobni . Zal pa trenutno nisem v sloveniji in nemorem tja user posted image user posted image user posted image . A mogoce ves ( ali katera druga) , koliko dni traja,da jih izdela ko narocis ??

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.5.2009 19:11:44   
jonna
Naj že ena nalima kakšno fotko, da bomo videli, kako izgledajo. user posted image

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.5.2009 23:26:07   
GB
user posted image no takile zgledajo ti natikaci

(odgovor članu jonna)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.5.2009 23:57:02   
jonna
A je to spodaj res pluta? user posted image

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Cepljenje.
пеперутка16

Kaj menite o cepivih in cepljenju otrok?

Obvezno je pravočasno cepljenje. (82%)

Prejeti morate le nekaj cepiv. (0%)

Moj otrok ni cepljen in tudi ne bo. (6%)

Imel je nekaj cepljenj in ne bo dobil več. (12%)

Število vseh glasov: 17

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!