|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čudno počutje
7.5.2009 7:56:34   
Malincek
Hejla!
Vem, da je že sto in eno tako vprašanje ampak situacija je takale:
user posted image  bi mogla dobit 22.4., z mojim sva slončkala ene 3x pred tem datumom in tja do 25.4. ko sem jo končno dobila. Ponavadi mi nič ne zamuja in je kar točna na 30 dni. Ok, jo dobim, in jo imam nekje do 30.4.. Potem sva spet slončkala prec po njej sedaj pa imam zelo vlečjlivo sluz roza barve?!?! Kaj to pomeni?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čudno počutje
7.5.2009 7:58:26   
Volga
Da bo treba spet slončkat user posted image

(odgovor članu Malincek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.5.2009 8:36:12   
Malincek
Za ovulacijo je ful prezgodaj, glede na to da je manj kot teden od konca M pa imam že par dni tako sluz?

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.5.2009 11:59:16   
divans1
Vse je možno!

(odgovor članu Malincek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.5.2009 13:54:14   
isabeaux
ovulacija je možna že 8 dan ciklusa...včasih se kaj podre, pa bo o prejuser posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.5.2009 18:27:37   
ljupka
Na mojem kolendarčku kaže ovulacijo 9 dan po prvemu dnevu zadnje user posted image . do 18 dan zadnje user posted image .V tvojem primeru je to od 3.5.,do 12.5.,takrat imaš lahko O vzemi še kakšen dan več,vsak drug dan user posted image .Poskusi!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.5.2009 20:13:38   
Malincek
Res mi ni jasno kaj je tole user posted image Ena taka k bolečina la pa pritisk je v spodnjem delu, kot bi bila prehlajena, pa to vem da nisem user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.5.2009 20:23:05   
Anonimen
To je zihr ovulacija, druzga nima bit kej. Če bi dobila menstruacijo redno, torej 22. in je do 6. 5. to glih 15 dni, je to lahko le ovulacija. Ovulacija je pa predčasno, ker se ti je menstrualni ciklus podaljšal za 3 dni. Ta mesec sem tudi jaz imela roza sluz v času ovulacije in rahle bolečine v trebuhu. Bomo videli kaj bi do 17.5. Tudi zate držim pesti.

(odgovor članu Malincek)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
8.5.2009 7:51:46   
Malincek
Ja res je čisto možno, da imam O prej ker mi je M zamudila 3 dni. Močno me špika v jajčnikih, sploh v levem, tak čuden filing, sej pravim, kot bi imela mehur prehlajen, čeprav ga nimam user posted image  mentalno počutje je pa tud, k bi jutr mogla dobit M, en močn PMS mam user posted image

bomo videli 25.5. kaj bo user posted image  loh je nič, ker psiha zna narest marsikaj user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.5.2009 11:17:07   
milabe
Živjo punce
se vam pridružujem....Imam tudi jaz eno uprašanje.
Lansko leto sem imela ss, sva z mojim malo počivala, zdej pa v nove boje...
Zadnja M je bila 13.4. ovulacija je bila od 22-27.4 in sva zadnje dva dni delala na user posted image
Danes naj bi dobila M, ki pa je ni, poleg tega imam vsaj 2 dni pred M izcedek, ki ga sedaj ni. Sem že zelo živčna in bi rada čimprej zvedela za user posted image  ;))) Poleg tega me špika v levem jajčniku, prsa so na otip boleča, od user posted image  dalje....
Ali menite, da bi jutri zjutraj test lahko pokazal user posted image ??? Ali je še prezgodaj
Hvala punce za odgovor.....

(odgovor članu Malincek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.5.2009 14:34:59   
Anonimen
Lahko bi že pokazal, odvisno, kateri dan si imela ovulacijo.
Znake že imaš ta prave!
Držim pesti!

(odgovor članu milabe)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
8.5.2009 14:48:49   
čebelca2
če si mela ovulacijo recimo 27.4. bi že jutri znalo kaj pokazat - meni je 13. dan po O pokazalo +, ampak res čist rahel, sm nahitro pogledala se sploh ni vidlo pa sm kr strmela v test in sem opazla (pod lučko) zasenčeno črtico, sm ga nardila čez 2 dni isto, pol čez pol ure je pa še tisto malo črtice zginlo. in sm ga še 1x nardila 17 dni po O je bil pa že debel plusek. teste sem uporabljala samo od CB.

vso srečouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.5.2009 14:56:04   
milabe
HVALA za odgovor... upam da bo kej sreče jutri zjutraj.
Upam da ni samo psiha, in bolj opažam svoje znake in spremembe.
Javim kaj bo ;)

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.5.2009 8:26:31   
milabe
Jutro,
test negativen, M še ni.
Bom počakala do torka in naredila zjutraj test če ne bo M.

lep vikend vsem

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.5.2009 13:12:31   
*zabica*
vceraj bi mogla dobit M pa je hvala bogu se ni...danes je 14 dni od ovulacije, vceraj je bil test -....pocakam do ponedeljka in ponovim test in sevda upam na tako tezko pricakovani user posted image

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.5.2009 14:32:29   
Boka
Milabe, zabica in malinček, sržim pesti za pluske!user posted image

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.5.2009 9:07:49   
Malincek
Je že kaj novega pri ostalih? Jaz moram tako ali tako počakati do 25.5. ko naj bi dobila M, ampak tisti občutek kot bi imela prehaljen mehur, vse me nekaj boli spodaj, je še zmer prisoten. Toka je tud toliko, da sem imela kar mokre hlačke vsake toliko časa, kar se mi tud ne dogaja ravno...

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.5.2009 9:18:43   
claud
Punce držim pesti da čimprej ugledate user posted image !!!!!!!!

Jaz imam 3 mesece staro punčko....je blo pa tko da se je men na testu kr pozno poznal tisti debel plusek....sm najprej mislila da ni nič, ker prvič ko sm delala test se sploh ni poznalo...in sm ene 5x zihr delala testuser posted image

Boleče prsi in povečan beli tok bi pa znala bit kr pozitiven znak za user posted image ...vsaj pr men je blo tko...
Good luck!

(odgovor članu Malincek)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.5.2009 13:48:01   
Malincek
Ja meni je čudno, zdaj me že v križu zbada na rahlo, po včerajšnjem dnevu ko sem imela še čisto vlečljivo sluz pa imam danes gosto belo user posted image Če me spet psiha heca bom znorela user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.5.2009 17:10:52   
claud
Sploh odmisli tole psiho, da te presenetiuser posted image user posted image !!!
Joj tale tok, jst sm mogla skos vložke nost, k sm mela drugač vse mokro....user posted image

Good luck!

(odgovor članu Malincek)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.5.2009 19:55:30   
*zabica*
jest sem dans zjutri opazila par kaplic krvi na papirju...prisotni so tudi neki cudni krci cez cel dan (bistveno manj intenzivni kot pri menstri), na vlozku pa cisto majhen flekec krvi....meni je vse skupaj res cudno, saj ponavadi ze prvi dan kar kontkretno krvavim...tud temperatura mi ni padla, prsi me morda bolijo malo manj kot pred dnevi, vendar so se vedno kat obcutljive...po vsem tem res ne vem kaj naj si mislim...naj naredim test ali se malo pocakam?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 21
10.5.2009 23:18:45   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: *zabica*

jest sem dans zjutri opazila par kaplic krvi na papirju...prisotni so tudi neki cudni krci cez cel dan (bistveno manj intenzivni kot pri menstri), na vlozku pa cisto majhen flekec krvi....meni je vse skupaj res cudno, saj ponavadi ze prvi dan kar kontkretno krvavim...tud temperatura mi ni padla, prsi me morda bolijo malo manj kot pred dnevi, vendar so se vedno kat obcutljive...po vsem tem res ne vem kaj naj si mislim...naj naredim test ali se malo pocakam?

Jaz bi na tvojem mestu še kak dan počakala, saj sem imela v prejšnjem ciklu identične znake, in se je user posted image  vlila po dveh dneh izcedka ...ki ga sicer nikoli nimama, prsi so me tud ful bolele, pol pa so nehale bolet isti dan ko se je vsipalo....

Upam da pr tebi ne bo tako, ampak vendarle je možno...žaluser posted image

Vso srečouser posted image

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
11.5.2009 8:41:04   
milabe
na žalost grem novi krog, danes zjutraj sem dobila M. Zgleda, da je želja taka, da me je špikalo, bolela so me prsa in križ... tak da zdej pa veselo user posted image  vsak drugi dan user posted image  Za vse ostale pa držim pesti!!!!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 23
11.5.2009 11:19:25   
topolovka87
Živjo!user posted image

Sem nova na forumu ( od včeraj naprej) in tako kot ve, si tudi jaz že od nekdaj želim user posted image .
user posted image  pričakujem 13.5.2009 (čeprav upam na user posted image  ali user posted image  ), vendar me muči moje počutje... sicer nimam nobenih standardnih znakov, da sem noseča, vendar me vedno pred pričakovanjem user posted image  ( kakšen teden prej) bolijo prsi, vendar tokrat nič- kot da ne bi pričakovala user posted image .  tako, da resnično ne vem kaj bi bil vzrok.. po mojem je vse to psihauser posted image  kaj menite?

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 24
11.5.2009 11:26:59   
Anonimen
Naredi test, zdaj bi ti že lahko prav pokazal. Sem pa na istem, nobenih znakov, M naj bi prišla 16.
In imam občutek, da bom spet razočarana. Naredi in javi, mogoče pa bo!

(odgovor članu topolovka87)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?