|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Djerba konec junija
6.5.2009 23:40:33   
alanst
Hojla vsem...
Z malčico user posted image (10 mesecev) in ta veliko user posted image (11 let) gremo 29.junija na Djerbo - Vinci Djerba resort.
Še kdo v tem terminu...da nas bo več user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Djerba konec junija
9.5.2009 21:09:43   
mayci
Mi gremo tudi 29.junija user posted image , samo v LTI Holiday Beach.

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu alanst)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.5.2009 22:06:00   
alanst
Ehhh škoda...bomo pa vsaj na istem letalu :-)

(odgovor članu alanst)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.5.2009 22:03:08   
mayci
Ja, škoda...user posted image  Ampak leteli bomo pa skupaj, ja! user posted image

(odgovor članu alanst)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.5.2009 8:32:54   
Andra
naj vaju potolažim, da hotela sploh nista daleč narazen in si v nekaj minutah na drugi lokaciji, s taksijem seveda, ki je na Djerbi skoraj zastonj.
Mi smo tudi imeli kolege v Vincciju, sami pa smo bili v LTI-ju in smo dosti prakticirali takšen način obiskovanja.
Sta pa oba hotela zelo prijetna.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.5.2009 15:41:36   
GoYa
Tudi mene mika LTI Holiday Beach in me zanima, kako je z nočnim dogajanjem. Ali imaš kam za it zvečer, npr. kake promenade, ulice s trgovinami...tko mal za se sprehajat?
S taksijem mi lih ni, da bi se vsak večer nekam furala, sploh ne, ker imam 3 majhne otroke (2,5 leta in 2x 1 leto).

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.5.2009 22:47:38   
mayci
Večerno dogajanje je na Djerbi bolj tako tako, večinoma omejeno na hotelske terase. Kolikor se spomnim izpred petih let, tam blizu ni bilo trgovin in ulic za večerni sprehod, samo nama je to kar ustrezalo...user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.5.2009 22:23:25   
Andra
Ojla,

Djerba ima večerno dogajanje znotraj hotelskega hompleksa, pa ni važno v katerem hotelu si. Nekaj nočnega življenja je v glavnem mestu in v Midunu, ampak do tja je treba s taksijem. Pri tako malih otrocih, to tako ne pride v poštev. Imam pa nekako občutek, da niti prav ne veste kam greste. Predlagam, da se malo bolj natančno pozanimaš o destinaciji, ker drugače znate bit precej razočarani.
Tunizija je drugačen svet, kot smo ga vajeni mi.
Če pa veš kam tam lahko pričakuješ in kaj ti nudijo, je pa lahko zelo luštan dopust. Pri tako malih otrocih je to idealno, ker je morje toplo, mivke neomejeno, kjer se lahko igrajo...
Mi smo bili zelo zadovoljni in smo tam letovali 4x. Za denar, ki smo ga porabili, nikjer ne bi dobili več. user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.5.2009 9:29:01   
GoYa
Andra, vem, kam gremo. Sva bila že v Tuniziji (Hammamet) in veva, kako je tam. No, smo se odločili ponovno za Hammamet in sicer novo naselje Yasmine.
Sicer pa je meni čar dopusta tudi v tem, da se zvečer šetkamo po promenadah.

Glede nočnega dogajanja na Djerbi pa v katalogih ne piše ravno veliko, zato sem vprašala vas, ki ste že bili tam. Sicer sem po opisih sklepala, da je točno tako, kot sta z mayci rekli.

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.5.2009 14:28:15   
Andra
Samo še to bom rekla, moraš vedet, da je velika razlika med celino (Tunizijo) in Djerbo, ki je otok.
Če si bila na celini, ni nujno, da ti bo Djerba všeč in obratno. Vsi pa pravijo, da je na Djerbi boljše...

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.6.2009 22:41:13   
BLAŽIKA
Jaz sem bila že v hamametu in 3x na Djerbi pa ni skoraj nobene razlike med destinacijama. Dejstvo je da v Tuniziji ni nočnega življenja zunaj,  razen v hotelskih hompleksih, tako na Djerbi kot na celini. Smo bili v hamametu v eni zelo IN  diskoteki, pa smo se kar hitro pobrali, ker pač turisti tam niso zaželjeni.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...
Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...

Plenička
Ines_L

Kdaj ste žačele odvajati svoje malčke od pleničke?

pred 1. letom (15%)

med 12. in 18, mesecem (21%)

po 18 mesecu (64%)

Število vseh glasov: 39

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!