|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Cerklaža
6.5.2009 20:47:15   
Februarka08
Pozdravljene,
jaz sem imela danes pregled in me je G takoj poslala nujno na cerklažouser posted image že v 1.user posted image sem morala od 4. mes. počivat zarad prekratkega MV, potem sem lepo donosila in rodila 1 teden čez rok, zdaj pa je MV že čisto majhen in zato taka odločitev.
Zanimajo me vaše izkušnje, ali je to boleč poseg, ali dobiš lokalno ali narkozo, kako je potem v nosečnosti... skratka, imam miljon vprašanj, upam da mi bo katera odgovorila ker sem vsa v strahu, zmedena...user posted image

Hvala vsem!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Cerklaža
7.5.2009 12:31:36   
*raci*
Živjo!
Jaz sem noseča v drugo. Prvo nosečnost sem končala v 26. tednu z urgetnim CR. Kar naenkrat sem bla odprta 3-4 cm. Zdaj so mi v 13. tednu naredili preventivno cerklažo. V porodnišnici sem bla 5 dni, saj sem po posegu čutila močne bolečine, ki jih niso pričakovali. če je vse o.k., te spustijo naslednji dan domov. Cerklažo opravijo v splošni anasteziji. Jaz sem zdaj v 21. tednu, cerklaža je o.k., MV dolg 31 mm. Je pa zdaj problem drugje, posteljica je zelo nizko in je tveganje, da začnem krvavet, kar bi pomenilo prekinitev nosečnosti user posted image . naj povem, da sem čist zmedena in ne vem kaj naj to pomeni, kolk je nizka posteljica res grožnja za prezgoni porod...

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.5.2009 20:47:08   
Februarka08
Zdravo.

Hvala za odgovor!
Sem danes klicala za datum, grem notri drug četrtek, v petek imam operacijo, potem bom pa do pondelka sigurno še not, če ne še večuser posted image tako so mi rekli... Ali se potem lahko kaj več giblješ ali moraš še vedno strogo ležat? Mene je vsak dan bolj groza, pa sploh ne vem zakajuser posted image user posted image
Joj, upam da ne pride do tega, da bi ti prekinili nosečnost. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Držim pesti zate!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu *raci*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.5.2009 20:53:04   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: *raci*

Živjo!
Jaz sem noseča v drugo. Prvo nosečnost sem končala v 26. tednu z urgetnim CR. Kar naenkrat sem bla odprta 3-4 cm. Zdaj so mi v 13. tednu naredili preventivno cerklažo. V porodnišnici sem bla 5 dni, saj sem po posegu čutila močne bolečine, ki jih niso pričakovali. če je vse o.k., te spustijo naslednji dan domov. Cerklažo opravijo v splošni anasteziji. Jaz sem zdaj v 21. tednu, cerklaža je o.k., MV dolg 31 mm. Je pa zdaj problem drugje, posteljica je zelo nizko in je tveganje, da začnem krvavet, kar bi pomenilo prekinitev nosečnosti user posted image . naj povem, da sem čist zmedena in ne vem kaj naj to pomeni, kolk je nizka posteljica res grožnja za prezgoni porod...

Ne vem v katerem tednu si zdej, čeprav si napisala, da si imela cerklažo. vprašaj v kakšni povezavi je to z nizko posteljico.

Jaz sem imela v drugi nosečnosti nizko posteljico in sem bl čisto iz sebe, ker sem imela pred to nosečnostjo še en ss in sem mislila, da se bo zgodba ponovila. Naj te malo potolažim, da mi je rekel moj G, da se posteljica kot otrok raste, dvigne in to se dvigne tudi tja do 24 tedna, nekaj takega. V glavnem se mi je pol res dvignila. In sem normalno donosila in rodila fantka.

upam, da bo tudi pri tebi tako.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu *raci*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.6.2009 11:02:43   
miklarom
pozdravljene!

sem ena izmed tistih ki jo čaka cerklaža sedaj v roku 14.dneh. sedaj sem v 12. tednu user posted image . Delali mi jo bodo v Trbovlah. sedaj me pa zanima, tiste ki ste to že imele mi boste znale pomagati. moj problem je takšen, da jaz nikakor ne morem lulalti v postelji, pa me zanima koliko časa po posegu ne smeš vstati in kaj naj naredim glede tega. Koliko časa pa si po posegu še v bolnici. Hvala za vaš odgovor.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?