|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IZPUŠČAJI
15.5.2005 14:36:16   
ALESSA
Hy!

Prosim pomagajte mi, ker ne vem kaj naj storim.
Hčerkica je stara 1,5 meseca in že 1 teden ima na obrazeku izpuščaje. Najprej jih je imela na desni ličnici nato pa jih je dobila še na desni ličnici. Pred 2 tednoma sem menjala hrano iz Milumil 1 na Novlac AC 1 proti kolikam, ker je bila zaprta in so jo mučili vetrovi.Že takrat je začela dobivat mozoljčeke vendar ne toliko kot jih ima sedaj. Ne vem, če ji tudi ta hrana ne odgovarja ali pa ji je v stanovanju prevroče, ker imamo 22 stopinj. Tako nam je svetovala patronažna, ker je ob rojstvu imela 2740 g in je bila bolj lažji dojenček. Danes sem ugasnila centralno in imam toplo samo v kopalnici, kjer se previjama.
In še nekaj. Že celi teden mi prebedi 2 obroka, jutranjega in večernega. Danes pa ne vem, če jo mučijo vetrovi ali kaj, da bedi že od 06.00 ure zjutraj. Danes je spala vsega skupaj le 2,5 ure. Malo spančka potem pa se začne čez čas jokat. Ko jo vzamem v naročje je pa ok. Čutim ,da jo mučijo pukeci.Blato ima normalno in tudi normalno kaka. Rada bi ji pomagala pa ne vem kako, saj jo težko gledam, kako se matra. Je imela katera od vas tudi takšen podoben problem?

Že v naprej hvala za nasvete!

Alessa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   IZPUŠČAJI
15.5.2005 16:10:56   
morskadeklica
Tudi mi imamo novalac proti krčem, pa ni problemov. Za izpuščaje ne bi vedela. Kar pa se tiče spanja, naša od 3 tednov dalje čez dan praktično ne spi, se pa stanje izboljšuje od prejšnjega tedna. Prej čez dan ni spala niti 5 minut, vse obroke je prebedela, razen če smo šli ven, doma je bil cel dan jok. Zdaj je še vedno veliko budna, a vsaj joka ne toliko kot prej.

lp:muca:

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   IZPUŠČAJI
15.5.2005 20:19:41   
tinatona
He he Klara je pa točno en mesec starejša od mojga malega...

Kar se pa izpuščajev tiče... Moj mali jih ima tud zdaj. Ga mal črviči in kadar joka se precej spoti - takrat se pojavijo pikice, jaz sem to rešila s tem da ga vsko jutro skopam oz. vsakič ko je prepoten (zlasti ponoči - po krčih) ga preoblečem in malo z vlažno krpo zbrišem. Lahko da ji je prevroče. Malo preverjaj...

LP tina :rozica:

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?