tintara -> RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje (27.9.2009 10:50:51)
|
O, Vilma, ste pa res nesrečni tale teden. Držim pesti, da se palček zaceli. Rog na glavi se bo že. So pa meni tudi ful smešni tale čas. Ko so jako pametni in pomoje čisto vsi pri tem pametno kažejo s prstom. Vsaj pri nas sta oba oz Nadja še. Pa da dol padeš od smeha od posameznih izjav. Sam včasih me pa Nadja tudi preseneti s spominom. Sva se v petek zmenili, da bomo poskusili kolesariti brez koleščkov. Ker pa ni boljšega za učenje kot prazno mercatorjevo parkirišče, sva se zmenili, da počakava do nedelje popoldne. Ok, ni problema. In gremo včeraj spet s kolesom in že pravi, mami, pozabili sva dat dol koleščka. Pa sem spet rekla, da v nedeljo in je bila takoj zadovoljna. O, a pol ste bile samo tri? No, saj se da potem kar veliko zmenit, ane. In kako kaj Mojmoj in Nejc? Moja driska je kar trdovratna, danes vztraja že 7 dan. Včeraj je kazalo na totalen preobrat, ker sem prvič šla šele popoldne, sam pol se je na žalost sfižilo in sem nadoknadila popoldne. Danes pa ni tak fajn kot včeraj, tudi občutek v želodcu ni pravi, tako da sem raje ostala doma, medtem ko drugi uživajo v gozdu. Pa vseeno, mislim, da čez kak teden bo pa že[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Mal mi je zoprno, ker mi teža pada. Sem sam še na 2,5 kilah plusa od začetne teže (29 tednov). Saj sliši se fajn, sam kaj ko vem, da sem bila že na 5. Saj nazaj bo takoj prišlo, to vem, in gre samo za vodo, ampak to je najbolj važno od vsega. Ma nič, zdravnik pravi, da nisem dehidrirana, mali pridno brca, urin je bp, kaj še čem? Ne bom se sekirala, tako ali tako nimam kaj veliko za pomagat. Vilma: do konca imam nekje še 10 tednov. No, 11, ampak ziher bom kak teden prej rodila, ker mi bodo itak datum dali za CR. Počasi prihajam v 3/4 nosečnosti. Saj gre kar hiter, ane. Ajde, katera se pa zdaj javi, da bomo navijal zanjo? nekje do novega leta imate čas, potem nam bo pa spet zmanjaklo kandidatk. R1ta, Frufru, Shorty, Ženkica, Mojmoj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. No, ne bit jezne, prav. Ha, sem se zdaj spomnila ene finte od NAdje. Kadarkoli zasliši vprašanje: kaj pa bo (karkoli že), vedno takoj odgovori: Vane bo, ziher. Očitno se je sprijaznila in je Lučko pozabila oz prestavila v prihodnost, ko bomo po mišljenju otrok imeli še enega oz eno. Takole, imejte se: Jaz grem v trgovino: po prepečenec in banane seveda. Upam, da jih imajo v Mercatorju dovolj na zalogi. Tina
|
|
|
|