ninocka -> RE: Četrti carski rez (6.5.2009 14:09:25)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 a ni tko, da če je maternica že tolk poškodovana in stanjšanja, tko avtomatsko naredijo sterilizacijo, če bi bila naslednja nosečnost tvegana[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] no, verjetno se more ženska strinjat, samo vsaj povejo ti, da ne smeš več zanosti, ke je velik riziko? Men je tud G rekel, ko sem vprasala, kako je se 4 CR (zdej me caka 3), da je doktrina v SLO, da se po 3 CR dela sterilizacije, ce je zenska seveda za to. In da odsvetujejo naslednje nosecnosti. Da pa baje v Rusiji delajo CRje kar po tekocem traku, neki zmerjo, ni vedel tocno kaj, in da ce je tisto OK, potem spet lahko zanosis in imas otroka. Sem ga vprasala tudi, ce je odvisno od vsake posameznice in od stanja po prejsnjem CRju, pa mi je rekel, da ne, ker vsaka nosecnost je drugacna in se lahko maternica drugace obnasa. Jst vem, da ne bom mogla met se enega (sicer niti nismo nikoli planirali 4 otrok), ker imam ze zdaj maternico v spodnjem segmentu debelo oz. tanko manj kot 4 mm.
|
|
|
|