|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   posteljnina od zibka.com
6.5.2009 10:18:10   
anika87
Ker smo začeli nabavljati stvari za dojenčka, ki ga že komaj čakamo, me zanima, ker sem našla na spletu tole stran www.zibka.com, ali ima katera izkušnje z njimi? Ali je katera od njih naročila in kakšne so stvari?
Men je všeč predvsem cena, saj so vsi kompleti drugje tolk dragi... Ful všče mi je pa tudi (pri čemer nima cena veze) baldahin, ker je malo širši in iz tila.
Tako, da sem kar naročila 6-delni komplet Jera, samo so mi že včeraj rekli, da bo malo za počakat (nekaj dni - 10 menda), ker nabavljajo robo, sicer pa je kak dan za čakat normalno...

Zdej pa me firbec matra, če ima katera od njih in kako je zadovoljna.
A je blago fejst zmečkano po pranju?user posted image Upam, da ne...

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: posteljnina od zibka.com
6.5.2009 10:44:07   
tassika
Anika malo sem pogledala, meni se zdijo zanimive stvari, je pa tako, če je 100% bombaž, ne vem če imaš sušilec in daš takoj vn ni grozno zmečkano, izkušnje na moji posteljnini, če ga nimaš malo zm,anjšaš centrifugo pa gre. Moja kolegica pa pravi, da kljub vsemu vedno na hitrco polika, vsaj uno zaščitno obrobo za posteljico. Več ti pa ne znam pomagat, še nimam izkušenj s tem.user posted image  Bi pa rekla, da cena ne vpliva ne vem koliko na to ali bo zmečakno ali ne. Moja tašča je vedno težila, kupit drago, ker je dobro, pa včasih vidim, da je slabše kot tisto kar sem naročila preko qulle-ja.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.5.2009 10:51:32   
anika87
Ja saj vem tassika user posted image , "nažalost" je tudi meni (nama) tašča kupila lani za miklavža posteljnino. Pa moja tašča je že starejša (bolna) ženska, ki ne hodi okrog, tako da po moje niti ne ve, da obstajajo trgovine, ki prodajajo poceni robo. Zato sem ziher, da je dala kar neki denarja za tisto.
Ko sem jaz to prvič oprala in začela peglat (še preden sem sploh kdaj oblekla) se mi je začelo mešat. Pa je bilo iz bombaža. Ne vem če sem kdajkoli v življenju že peglala kaj tak zmečkanega. Posteljnino sem popeglala do konca, za kar sem porabla verjetno "3 dni" in sem jo lepo zložila in odnesla na rdečki križ user posted image
Zelo mi je bilo žal darila, ampak sem si rekla, da nikoli več ne dam tega v stroj...
(še dobro da moški ne vejo kaj vse mamo ženske v omarah, tako da za to ne bo zvedel... tašča pa itak da ji ne bom povedala... saj mi je blo ful žal, ampak... hvala lepa, nisem poročena z likalnikom).

Aja pa še to - da ne boste mislile, da sem tolk aklih, ker res nisem, nasplošno v bistvu malo peglam, ja imam sušilca tassika in ponavadi kar takoj ko konča vse zložim in sploh ni treba peglat... ampak to je bilo pa res tako kot da je krava prežvečila...user posted image

No če bo pa ta mali kovtrček in povštrček treba prepeglat, pa po moje tut ne bo tak problem... :)
Sporočim kakšno bo, ko dobim!

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.5.2009 17:59:46   
Hator
Jaz sem kupila unikatni 6 delni kpl Neža, je ful lep in sem zadovoljna. Sem ga že oprala in zlikala, malo je zmečkano, ker je bombaž, ampak je kar v red. Sem zadovoljna.

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.5.2009 18:48:00   
kajajaka
Imam in sem zadovoljna! Priporočam.
Malo se res mečka, ampak saj se vse, kar je iz čistega bombaža- na hitro polikaš pa je.

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.5.2009 18:54:28   
anika87
O fino, sedaj sem pa res vesela, če imate dobre izkušnje.user posted image
No glede mečkanja, saj vem, da se malo mečka bombaž, saj mi sploh ni problem za vsako speglat, samo da ne bo tako kot tisti komplet, ki sem ga peglala "3 dni" user posted image (opisano v zgornjem postu)... 

Zala,

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.5.2009 21:27:46   
tecka
Imam prevleke in obrobo za posteljico in sem kar zadovoljna. Pa tudi likati je lažje, ker je vse tako majhno (za zakonsko posteljo posteljnine ne likam sploh). Pri vzorcih ni pretirane ponudbe, pa saj ne rabiš dosti. Moram pa pohvaliti njihovo "zimsko odejico". Stane 23 eur, ampak je super, na eni strani bombažna, na drugi pa je flis, pa malenkost je polnjena. Obstaja tudi letna varianta, po mojem mnenju je malo manj polnjena. Po želji ti izvezejo tudi ime otroka (cene ne vem). Mi jo je pa priporočila tudi sodelavka in rekla, da je v poletni vročini namesto kovtra v prevleko oblekla kar tole dekico in je bilo zadosti.
Kovtrček in polšterček sem pa kupila drugje, protialergijsko, drugače je pa tudi to v Zibki po kar ugodni ceni.

Aja, še to - njihove izdelka prodajajo tudi v ljubljanskem Leclercu. Sem bila danes tam in so preobleke še malenkost cenejše (11 eur) kot pri njih (13 eur), le izbira vzorcev je precej slaba.

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.5.2009 22:07:16   
anika87
Hvala tecka za odgovor.
Jaz sem kar naročila, dobim menda v torek. Kar se tiče vzorcev, zaenkrat ne pogrešam večje izbire, naročila sem 6-delni komplet Jera v modro beli kombinaciji brez vzroca, tako da lahko potem baldahin in obrobo kombiniram s karkšnimi koli vzorci, samo da bo modre vmes... Potem bom itak rabila samo še preoblekice, to bom pa videla kakšno je, sem tudi en kompletek vzela z vzroci medo, če ne bom pa že kje kupila. Fajn mi je, da je ta cel komplet tako ugodno, pa še baldahin mi je ful všeč, ker je tolk širok, da stoji lepše, bolj nabran, pa iz tila je.
Aja pa tudi jogi rjuhe sem naročila, čeprav jih na spletni strani ni, imajo pa po 9,5 evrov, je rekla gospa, da bojo take barve, da bojo pasale zraven tega kompleta.
Aja, pa tudi ful prijazni souser posted image

Zala,

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.5.2009 21:19:39   
lenca1
anika 87 - če imaš posteljico 60x120 potem se ti jogi rjuhe splača vzet v Leclercu. Jaz sem dala za 2 kosa v kompletu cca 6€ (ena je enobarvna npr. modra, druga pa z vzorčki npr. kaki medoti). Prodajajo pa tudi samo po 1 kom, sam se bolj splača vzet ta komplet, kjer je pakirano 2 kom.

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.5.2009 6:56:20   
anika87
Lenca ful ti hvala za nasvet, ampak nasplošno malo grem v Ljubljano, po nakupih pa se mi niti ne lušta. Mogoče bova pa šla kaj za dojenčka še kupovat, pa bom šla pogledat.

Sicer pa so mi včeraj poslali mejl, da danes pride posteljnina in že komaj čakam da vidim, sporočim komentar.
Lp

Zala,

(odgovor članu lenca1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.5.2009 12:21:23   
katuska
Mene pa zanima,če bi ta obroba (180x40) pasala na posteljico velikosti 70x140? Vzela bi 3-delni komplet Tina pa nisem sigurna,če bo pasalo.

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.5.2009 13:32:57   
anika87
Evo punce, malo dlje je trajalo, ampak dobila sem posteljnino. Trajalo je malo dlje, ker se z gospo nisva razumeli in mi je poslala napačno barvo (modro z medoti) in zdaj sem končno dobila pravi komplet (imajo baje ful gužvo in sem čakala dobra 2 tedna za zamenjavo) in mi je zelo všeč.
Še slikice:
user posted image

user posted image

To je sicer 6-delni komplet Jera, ampak ker je posteljica še v škatli, nimam kam naštimati baldahina, tako da sem to poslikala kar na postelji v spalnici, tako da vidite.

Katuška, ne vem zakaj ne bi pasalo... saj jaz imam 120x60, če je pa tvoja posteljica malo večja, bo verjetno tudi pasalo, saj verjetno ni treba, da je obroba na milimeter izravnana zgoraj z letvijo... Če te pa slučajno zanima še kaka podrobnejša mera obrobe, pa ti izmerim, samo vprašaj.

Zala,

(odgovor članu katuska)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?