RE: Odvzem hrane na hrvaški meji (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


Alfabeta -> RE: Odvzem hrane na hrvaški meji (6.5.2009 19:39:09)

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Sicer pa s tem, da snameš sončna očala na meji in prijazno pozdraviš z doberdan narediš tričetrt dela in se skoraj vedno ogneš problemom.


Evo, s tem se pa strinjam. Vedno pali, pa bognedaj imeti telefon na ušesih, pa magari kot sopotnik. Potem pa res zakomplicirajo.


Mi hodimo veliko na HR pa nimamo nikoli nobenih težav. Vprašajo, če je kaj za prijavit in rečemo, da samo osebne stvari, pa se še vstanejo ne.




Alfabeta -> RE: Odvzem hrane na hrvaški meji (6.5.2009 19:45:08)

IZVIRNO SPOROČILO: Belika

Letos za prvomajske so baje kar pregledovali. Sicer pa če imam jaz prav v spominu je vsako leto pred sezono kak pripetljaj, ko nekomu poberejo, pride v javnost... potem tekom sezone pa nič, kar spuščajo...


Moram pa reči da so se gostilne zelo podražile v roku enega leta. Velikokrat sva šla na ribjo plato v eno "domačo" gostilnico - plata je bila okoli 150 kn. Letos za prvomajske naju je pa ista plata in pol litra vina prišlo 450 kn...


Nas letos za prvomajske na Vinici ni nihče pregledoval. pa tudi nikogar pred nami ne.

So pa res zelo podražali. Na Pagu sva dala letos za 1x lignje na žaru in 1x frigane lignje, 1x solato in govejo juho, ter 3 soke 330 HKN [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]






Marogica -> RE: Odvzem hrane na hrvaški meji (6.5.2009 23:20:25)

Mi vlačimo, kot sem že nekajkrat tukaj pisala, na morje VSE, kar enoprostorec lahko pelje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], kar se hrane tiče. Pa nam, na srečo, hrana še ni bila odvzeta oz. nas niso niti pregledali oz. avta. TUdi sedaj, za 1. maj, ne.

SEm pa zagovornik tega, da vse vzamemo s seboj, ker na morje se hodimo spočiti, ne pa po trgovinah laziti in nositi. In za 4-člansko družino bi se kar nekaj nabralo, predvsem kar se pijače tiče-poleti....pa seveda vsega ostalega. Avta pa ne mislimo "premikati" samo zato, ker bi morali po večji nakup. TO je vse preveč za nas. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Tako, da se vsako jutro ob obali samo sprehodimo do trgovine, kjer kupimo kruh in zelenjavo. Paše....sveži kruh in sprehod brez rok do tal.




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]