SaraVo
|
Drage punce!! Jaz prodajam Adonio in Vam lahko povem feedback-e uporabnic, ki so to kremo preizkusile. Veliko strank je bilo zelo zadovoljnih, sem pa ugotovila, da se v javnosti pojavljajo napačne informacije. Sermu odpravi VIDEZ celulita v 9 minutah za 12 ur in je EDINI serum na slovenskem tržišču, ki ima ZUNANJI in GLOBINSKI efekt.. Globinski efekt z uporabo po 60 dneh zmanjša celulit za 72% (to so podatki, ki so jih dale zadovoljne uporabnice), po 9 minutah pa samo zmanjša VIDEZ celulita tudi za 47%. Ta efekt traja 12ur, pomembno pa je, da si uporabnice kremo nanašajo na čisto kožo najboljše po tuširanju, ki ni namazana z nobenim drugim sredstvom. Če bi se katera od vas želela odločiti za naročilo, je najboljše, da se včlanite v Klub 5*, ker je sedaj krema znižana za 25%. Imeli smo tudi akcijo, ko so stranke lahko kremo vrnile v 30dneh ampak Vas morem opozoriti, da se kozmetičnih izdelkov in CD-jev PO ZAKONU, ne sme vračati, razen če niso originalno zaprti ali pa je količina seruma enaka kot piše na embalaži. Naredimo tudi izjemo, če ima kakšna zdravstvene težave ali iz kakršnih koli drugih razlogov kreme ne more uporabljati, ostalim pa ne obljubim, da bodo dobile vrnjen denar. Ampak kot sem rekla, se gleda individualno od primera do primera. Sedaj, veliko uporabnic je bilo zadovoljnih, nekaj pa jih je tudi bilo nezadovoljnih. Ampak dejstvo je, da smo ljudje različni in vse vsem ne paše. Drugače pa vsebina kreme zadošča za 30dni, kolikor traja ena ''kura'' je pa to odvisno od površine, na katero si serum nanašate. Na žalost ne morete pričakovati, da bo kreme dovolj za en mesec, če si kremo nanašate na bedra, zadnjico, trebuh, roke in ste po možnosti še malo bolj močne, ker je ta vrednost zračunana za povprečno žensko. Tako da ne biti razočarane, če vam bo seruma zmanjkalo, ker za to tudi mi nismo krivi. Če pa se odločite za naročilo bi vam pa svetovala, da vzamete 2 steklenički in če vam serum ni všeč eno vrnete.. Če se odločite, moje ime je Sara V. pokličite na brezplačno št. ki jo vidite na TV vprašajte zame in mogoče se lahko zmenimo za kakšen popust tudi če se ne želite včlaniti v klub. Prav se mi je zdelo, da Vam razjasnim par stvari, je pa seveda vaša odločitev, če želite kremo kupiti. LP
|