|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pikin 2 rojstni dan
15.5.2005 8:34:10   
buča
se bliža,zelo hitro,poslati moram vabila,sama sem nekaj spesnila,a ma katera že kaj napisanega?Joj,ne morem verjet,da bo že 2 leti stara(25.5),ko pa je bila še nedolgo nazaj novorojenček:miska:Kako naj ji čimbolje polepšam ta dan?V službi imava oba z mojim dopust,da bomo šli na izlet.K bi vi vedeli,kakšna je že!!!!Že vse pove in vse ve...:((Ne vem,zakaj mi gre kar na jok...najbrž zato,ker prehitro raste....zakaj ni novorojenček še ene 10 let?Zdaj pa je taka faca,da se ji skoz smejimo.....Kaj naj naštimam na mizo?Imate kakšne ideje?Kaj naj ji kupim???Vsega ima dovolj....:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pikin 2 rojstni dan
15.5.2005 9:08:45   
Anonimen
Ja si ugotovila kako hitro teče čas,kajne:hudicek:
Včasih res prehitro,jaz se tega že dolgo zavedam:((moji so že odrasle osebe zdej pa še vnuček prehitro raste;)Mi pa se star.....:hudicek:
No vsenajboljše za:torta::torta:pa še mnogo takih praznovanj;)
Kaj ji kupit:zmeden2:ne znam pomagat jest sm tudi vedno v dilemi pol mi pa tik pred zdajci kaj kapne,mami pomisli no kaj bi ta trenutek najraje imela:darilo:

Lp neva6:rozica:

(odgovor članu buča)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pikin 2 rojstni dan
15.5.2005 9:49:12   
Anonimen
Res gre hitro.Se mi zdi,da tvoja še hitrej raste k moja:)-:)-.Mi pridemo sto posto.A kva dat na mizo...mi imamo radi pršut pa terančka,pa velikoooo slatkiš:)-:)-:)-
Se spomnim kot bi blo včeraj,ko si me klicala iz porodnišnice:MAMICA SEM.....:((
Zdej mi pa že Pika reče da mam pauke za kavčom:ups::)-
PIKA se vidmo:sloncek:

(odgovor članu buča)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pikin 2 rojstni dan
15.5.2005 14:42:10   
buča
:)-:)-:)-:)-:)-Ahhhh ****,ti me vedno v dobro voljo spravš....kr pogrešam tiste dni,k sva ble še bl sproščene,pa vse nama je blo smešn:)-:)-pa k sm ti s ščipavnkom odščipnila blond kodrček v tvojih gostih laseh:)-:)-:)-:)-oprosti,sem ti bla fouš:)-:)-a pršut,pa terančka:zmeden2::zmeden2:sorry,boš mogla pa k sosedu na žurko:)-:)-:)-
ja,moja pa res hitrej raste k toja:)-:)-
tiste pauke pa že enkrat posesej:)-:)-:)-

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pikin 2 rojstni dan
16.5.2005 11:05:46   
Tia 27
Hej kako sta kaj?Kaj pa kolo?A boste praznovali s prijateljčki in starimistarši ter vajinimi prijatelji...skupaj ali posebej?Sem v dilemi.:torta::darilo::rozica:

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pikin 2 rojstni dan
16.5.2005 14:24:38   
buča
Vsi posebej,mislim,za vsakega posebej bom nardila,za ta mlade,poj pa še za ta stare.;)

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?