Tomi000 -> Prvi znaki nosecnosti? (6.5.2009 0:15:15)
|
Pozdravljeni. Sem nov tukaj, ne vem ce pisem v pravo temo, ampak vseeno da povem svoje stališče. Star sem 25let in imam punco ki bo v jeseni dopolnila 18let, skupaj sva 8 mesecev, sva v resnem razmerju, punca mi pravi, da hoce biti vedno moja, jaz sem ji pa rekel, da ce bo me vedno imela rada bom jaz vedno njen, no rad bi pa povedal to, da vedno po spolnem odnosu me sprasuje ce je vse vredu, da ne bi do cesa prislo (nosecnost). Punca jemlje kontracepcijske tabletke in jaz se imam dodatno zascito (kondom), pred dobrim mesecom se mi je strgal pri spolnem odnosu in ker jo je bilo strah sem kupil tester in naredila je nosečniški test in je bilo vse vredu, torej negativno ter tudi dobila je menstruacijo ob dolocenem dnevu kakor ponavadi, torej je vse vredu. Vceraj pa me je spet preseneceno vprasala..saj nima biti kaj narobe...ker imam neke krce v trebuhu (ta vikend je pa ze imela menstruacijo, kakor je prav po datumu)...torej jaz menim da je skrb brez potrebe...kaj pa pomeni da ima krce pa jaz ne vem, kajti kakor jaz in kakor ona sva bolj sveza glede tega kaj bi pa bilo v primeru da bi se zgodilo..jaz ne vem in nekako bi se rad s tem bolj seznanil, da bova tudi lahko imela mirno spolne odnose, ker si zeliva, zato sem pa se obrnil na vas oz. pisem na forum. Jaz osebno menim, da se prevec obremenjuje z nepomembnimi stvarmi, res pa je da to je pomembna stvar, ce zadave ne poznas dovolj dobro, povejte mi kakasni pa so sploh prvi znaki ce postane ženska noseča...toliko da vem če mi karkoli reče..pa lahko rečem...aha to pa vem kaj pomeni. Prosil bi vas, če bi imel kakršnokoli vprašanje da mi odgovorite..hvala vsem! lp T.
|
|
|
|