ronja
|
hehe, trenutno sem na porodniški, tak da če bi to gledal, ko sem bila nazadnje v službi, bi morala met hudičevo dolgo zgodovino . Pa ko sva bila v službi, sva bila oba isti čas. no, resno: če bi našla karkoli takega v zgodovini ali bookmarksih se ne bi čisto nič sekirala. Enkrat sem po nesreči nekaj takega kliknila v bookmarksih, ko sem iskala ene svoje zadeve in je bil celo zraven takrat, pa ga je bilo ful sram in je bil tok luškan . No, potem sem mu naredila mapico sex, da si lahko tja not spravi, da mu ne bo nerodno oz. da ne morem po nesreči kliknit (samo je ni hotel napolnit, ne vem zakaj - no, potem pa nisem več gledala). Pa ne vem, zakaj bi ga moralo bit zato karkoli sram, saj ni gledal nobene čudne zadeve, pač (napol) nage punce , še prav luštne so bile. Imava pa tudi midva isti račko, tak da je normalno, da oba gledava isto zgo in uporabljava iste bookmarkse - ne da se nama met 2 uporabniških nastavitev. Zasvojenost s čimerkoli (razen s stračatela sladoledom, to toleriram ) pa je zame problem, jasno. Tudi to, da je skrival pred tabo, ni nujno znak, da ti nekaj res skriva - navsezadnje je zadevo pustil v zgodovini, valjda ve, kako se jo zbriše... Lahko mu je bilo pač nerodno, pa pač ni odpiral te teme, prav skrival pa tudi ni, se mi zdi...
|