Hotel Delfin Poreč (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu

Sporočilo

TomTaylor -> Hotel Delfin Poreč (5.5.2009 15:30:33)

A je že katera bila tam?  Kako se vam je zdelo? Kako je z animacijami za otroke?

norge -> RE: Hotel Delfin Poreč (5.5.2009 16:39:33)

Ja, enkrat sem celo bila (med vojno v Slo), drugač pa hodimo v kamp tam zraven že skoraj 30 let [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]! Mislim, da je bolj tak tak, tam ene 2 - 3 zvezdice, za preživet, je pa eden najslabsih oziroma mislim, da edini neprenovljen hotel v Zeleni Laguni. Sicer pa počakajmo koga, ki je bil tam v bližnji preteklosti!

lukec -> RE: Hotel Delfin Poreč (5.5.2009 16:51:46)

Jaz sem bla pred kakimi desetimi leti. To je hotel z dvema zvezdicama in oprema v sobah je dokaj skromna, klime ni, je pa ogromen hotel, mislim, da ima čez 700 sob. Na njihovi strani piše, da je za animacijo otrok poskrbljeno. Torej sam hotel je dokaj skromen, ampak hrana je bila pa takrat enkratna, boljša od vseh hotelov, v katerih sem letovala pa sem letovala od Poreča do Dubrovnika. TUKAJ  pa je nekaj slik.

lukec -> RE: Hotel Delfin Poreč (5.5.2009 16:53:16)

Uf, link ne dela, ne vem zakaj : http://www.uniline.hr/index.php?lang=si&pid=611&oid=21207010438853564

Jaguarka -> RE: Hotel Delfin Poreč (5.5.2009 20:58:26)

Jaz sem bila ene 2x ali celo 3x.
Sam hotel je ogromen, sob ima zelo dosti.
Ne smeš pa biti "haklik", ker je vse skup bolj bogo (komunistično jaz pravim haha)
Sobe zelo majhne, skromno opremljene,... toliko za prespat je...
je pa samopostrežni zajtrk in prav tako samopostrežna večerja. Hrana je super
in veeeelikoooo izbire (kar je značilno za hotele v Poreču).

Glede animacij za otroke pa nimam pojma, ker (še) nimam otrok in nisem polagala
pozornosti na to...

V glavnem, za tisti čas, ko sem bila še študentka je bilo ok, zdaj pa več ne bi
šla v ta hotel.

jar -> RE: Hotel Delfin Poreč (6.5.2009 8:02:40)

ta hotel bom vedno imela v dobrem spominu, ker sem se tam naučila plavat. ja, to je bilo pred več kot 30. leti

Stran: [1]