naprsniki (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...

Sporočilo

mižek -> naprsniki (5.5.2009 13:11:32)

odločila sem se da bom naprsnike za poroko izdelala sama, pa me zanima kje razen v cvetličarni se da nabavit material za njih?

zimbra -> RE: naprsniki (5.5.2009 13:24:56)

Iz katerega konca pa si? V Lj dobiš veliko materiala v Pro maku, Prometeju, Leonardu.. za druge kraje pa res ne vem.

mižek -> RE: naprsniki (5.5.2009 13:28:45)

IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Iz katerega konca pa si? V Lj dobiš veliko materiala v Pro maku, Prometeju, Leonardu.. za druge kraje pa res ne vem.

jaz sem iz MS, ampak če imajo v prometeju, potem bom šla v MB, ker je tam tudi, tako da,....

Koliko pa kaj stane material, ker sem gledala naprsnike za 1,25€/kom, ne vem če se mi jih potem splača dami delat, je ceneje?

zimbra -> RE: naprsniki (5.5.2009 13:43:13)

Cena je zelo odvisna od tega kaj boš v naprsni šopek dala. Če bo to umetno cvetje, ne bojo prav poceni. Pa še Prometej je za te rožice kar drag. V Pro maku je večja izbira in ceneje, sem ravno včeraj gledala. Če greš kaj mimo LJ se ti splača tu ustavit.
Če pa boš naprsnike naredila le iz okrasnih trakov, kamenčkov, perlic, srčkov.. potem bo gotovo ceneje. Meni so osebno so ti zadnji lepši, tisto umetno cvetje je po moje že malo "out".

mižek -> RE: naprsniki (5.5.2009 15:24:23)

IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Cena je zelo odvisna od tega kaj boš v naprsni šopek dala. Če bo to umetno cvetje, ne bojo prav poceni. Pa še Prometej je za te rožice kar drag. V Pro maku je večja izbira in ceneje, sem ravno včeraj gledala. Če greš kaj mimo LJ se ti splača tu ustavit.
Če pa boš naprsnike naredila le iz okrasnih trakov, kamenčkov, perlic, srčkov.. potem bo gotovo ceneje. Meni so osebno so ti zadnji lepši, tisto umetno cvetje je po moje že malo "out".

kako pa to zgleda, sem odprta za vse predloge, poznam namreč samo te iz cvetja

zimbra -> RE: naprsniki (6.5.2009 7:59:10)

Mižek poglej na forumu najina poroka pod Poročni šopki in dekoracije. Tam je post s slikami naprsnih šopkov, večinoma za ženina in priče, nekaj pa je tudi svatovskih. Na treji ali četrti strani je veliko primerov naprsnih dekoracij brez umetnih rož. 

Stran: [1]