|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Odločba za dopust za nego in varstvo otroka
14.5.2005 20:34:26   
Dolina
Čer!

Punce, kdaj ste od CSDja dobile odločbo za nastop dopusta za nego in varstvo otroka? Men se v ponedeljek izteče porodniška, papirje za dopust za nego in varstvo otroka sem oddala pravočasno (13. aprila), po pošti in sem tud preverila, če so jih dobili (in so jih). Samo odločbe pa še od nikjer. :zmeden: A je to možno, da tolk časa to sestavljajo skupaj?

Lp, Dolina
Neposredna povezava do sporočila: 1
14.5.2005 20:44:24   
mala maja
Ma jest sem jih dobila čez par dni. Dej se pozanimej kaj se dogaja. Pojdi v ponedeljek takoj zjutrej Na CSD ali pa vsaj pokliči da ne boš brez porodniške.

Možno je da so kam založili in so te spustili. ČE so dobili pošto se nimaš kaj bat.

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.5.2005 9:15:07   
Wahoo RR
Jaz sem to oddala že pred porodom, ko sem urejala ostale papirje. Je rekla, da lahko, tam smo obkrožili oboje.

Mi je pa potekla 17. maja, pa tudi jaz še nisem dobila odločbe...bo treba mal poklicat, da niso kej zmutili...

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.5.2005 20:52:37   
Dolina
Ja, očitno je potrebno vse preverjat. :( Upam, da niso kej zgubili.

Lp, Dolina

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.5.2005 14:31:57   
Mina1
Dolina, ja, pri meni CSD glih zamuja:grrr:, meni se je porodniška iztekla 7.5. in odločbe še nimam. Pa so me danes iz službe klicali da kaj in kako, pa sem komaj dobila CSD Bežigrad in potem je samo rekla, bodo to zdej urgentno naredili. Mislim haloooo???

Ja pa kaj je to zdej moja naloga, da CSD opominjam kaj in kako, al kaj:zmeden::(

In isto je bilo zdej za otroški dodatek. Če bi jaz tako šlampasto delala, bi že zdavnaj letela iz službe.

pa-pa Mina1

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.5.2005 20:45:21   
Dolina
Joj, ta CSD. Sem klicala in mi gospa bolj osorno odvrne, da še nekaj časa ne bom dobila odločbe, ker sva z možem prosila za dobroimetje in nisva predložila vseh dokumentov. :grrr: En mesec ma vlogo, pa ni mogla poslat obvestila, da kaj manjka. No, je mož dobil obvestilo, naj se tam zglasi - in sta vse uredila.
Mal so smotani, al pa velik. Ker je men dala čist napačne informaije, pol je pa naenkrat vse v redu. :hudicek:

Ah, žalostno, da se moramo ukvarjati še z dlom drugih. Kot da nimamo že dost skrbi in dela...

Pa pa Dolina

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?