Prsi pa še kar bolijo (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

angelika -> Prsi pa še kar bolijo (14.5.2005 20:08:30)

Drage kolegice! Že pred kratkim sem vam opisala svoj problem, pa še zdaj ne vem kaj naj naredim. Čist sem zmedena. Prejšnja M je prišla po 37 dneh, v obliki dvodnevnega rjavega izcedka. In ko se je to končalo, so me grozno začele boleti prsi. Ampak mislim RES GROZNO!!! Bradavice imam napete, tečt sploh ne morem, bolijo, bolijo, kot hudič. Celo na trebuhu ne morem spati. So tudi večje in bolj polne. A mislite, da bi lahko bila noseča, ali pa je res kaj narobe z mojimi prsmi?
Nasledno M pričakujem čez 7 dni. Naj s testom počakam?

Za vsak nasvet bom iz srca hvaležna. Vsem pošiljam en koš:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

lenika -> Prsi pa še kar bolijo (14.5.2005 20:10:36)

Jaz bi naredila test, kajti glede na tvoje neredne cikluse bi tisti rjavi izcedek tudi 37. dan lahko pomenil vgnezditveno krvavitev. Kako pa kaj drugače počutje?

Maša26 -> Prsi pa še kar bolijo (14.5.2005 20:12:36)

In še nisi naredila nobenega testa? Skoraj bi dala roko v ogenj za... :miska:

pi -> Prsi pa še kar bolijo (14.5.2005 22:49:25)

Držim pesti da si :nosecka:.
:miska::miska::miska::miska::miska:

Anonimen -> Prsi pa še kar bolijo (14.5.2005 23:09:59)

Kakšne imaš pa sicer menstruacije? Če sicer normalno krvaviš, potem je res verjetno...

Anitka -> Prsi pa še kar bolijo (15.5.2005 10:22:23)

Angelika test v roke in :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da si srečka :nosecka:

:pika:

angelika -> Prsi pa še kar bolijo (15.5.2005 16:49:03)

Drugače imam precej neredne menstruacije. Od 22 dni pa tja do 37 dni. Mislim, da bom res upoštevala vaše nasvete in šla po test.

Stran: [1]