Poletni seznam (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

DanijelaNeli -> Poletni seznam (5.5.2009 9:37:06)

Za prijateljico sprašujem,ki ima za rodit konec avgusta...in sicer poletno-jesenski seznam za novorojenčka?

Anonimen -> RE: Poletni seznam (5.5.2009 9:40:06)

tudi jaz imam konec augusta rok.in se pocasi pripravljam....
pac nic posebnega.....majcke, zabice, pajacke, bodye, potem pa kak toplesi kompletek(flis) kapice,...
itak ce bo jesen mrzla, se dojencka normalno oblece(kako toplejso jopico in pajace in kapico, pa se ga pokije s s dekico...itak bojo v vozicku in bojo pokriti...
ne vem, jst s tem ne bom kaj komplicirala...
edino mogoce kako toplo zimsko vreco, pa se ga da lepo notri, normalno oblecenega.

bskrle -> RE: Poletni seznam (5.5.2009 10:18:31)

V bistvu rabiš le dolge rokave, kak kompletek ali 2 bombažen (56).

Muca83 -> RE: Poletni seznam (5.5.2009 22:44:04)

No ko je pa ravno tema odprta pa mene tudi nekaj konkretno zanima. Glede na to, da sem dobila nekaj oblačil od sestre, ki je imela zimske otroke me zanima če mi bodo kaj prav prišli plišasti pajacki brez rokavov in z rokavi št. 56 in 62 (rok imam 19.8.). Za večje številke tako vem, da mi bodo prišle prav.

Pa zanima me kaj kupiti za kompletek iz porodnišnice. A bi bilo to npr. bodi na preklop, bombažne žabice in bombažna jopčka ali se jih manj oblači?

Aja pa še zanima me če so pri širokem povijanju tudi uporabni bodiji na preklop ali so potem bolj mako majčke?

Upam, da mi bo katera odgovorila, ker sem čisto zmedena kar se tiče oblačilc [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Anonimen -> RE: Poletni seznam (5.5.2009 22:47:04)

Glede na to, da sem dobila nekaj oblačil od sestre, ki je imela zimske otroke me zanima če mi bodo kaj prav prišli plišasti pajacki brez rokavov in z rokavi št. 56 in 62 (rok imam 19.8.). Za večje številke tako vem, da mi bodo prišle prav.

Brez rokavov ziher, z dolgimi pa odvisno od vremena, kako dolgo bo poletje.

Stran: [1]