JaLuca -> RE: Septembrke 2009 - part.II (11.6.2009 9:54:38)
|
Moji sta zdravi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Mene pa še nosek jezi, si ga ne morem prav oddelati. Ko sem jaz prvič kupovala, sem šla nabavljati 6 tednov pred PDP, prej nisem imela nič, sem pa takrat naredila šoping v tednu dni, kar po seznamu, ki sem si ga edino prej pripravila. Obiski v P, prvi dan po porodu moji starši (oče tak ne pride, ker komaj hodi) in njegovi, pa tak so max pol ure. Prvikrat drugi dan po porodu sem bila sama v sobi in nedelja, pa so tričetrt ure prišli brat in njegove sestre, v pon. ni bilo nikogar, torek pa sem šla domov, sva bila pri njegovih še na kosilu, potem pa domov, ostali po njegovi strani brat in sestre so prišli konec tedna za uro, pa so pospravili kozarce za sebi, sem jim rekla, če lahko pospravijo in so. Drugič isto, prvi dan po porodu babice in dedki za pol ure, drugi dan je bila spet nedelja, ampak ker sem imela tokrat cimro, sem rekla pri postelji samo po dva (so se kar menjavali), je prišla celo enkrat sestra in je videla, da sta pri moji postelji samo dva pa ni komplicirala. Pa tak se je to končalo v tričetrt ure. V pon. pa sem že šla domov, naslednji dan zbolela starejša. Pa sem se imela luštno, nič počitka. Pač po njegovi strani jih je dosti, vsi bi radi prišli, pa sem pač naredila kompromis. Drugače pa drugegih obiskov, niti klicev po mobitelu v P nisem imela. Torej v treh dnevih sem imela obiske za dobro uro in pol. Ostalo pa mir. Moja cimra ni imela nikoli obiskov v času ure, ki je dovoljena, je imela dopoldne ali pa po obiskih bolj proti večeru, pa se jih nikako ni morala znebiti, pa jim je tudi po mobitelu govorila, da naj vsaj pridejo v času ure, ki je namenjana za obiske. Jih je na koncu kar nadrla, ker ji je to šlo na živce, da je niso ubogali. Drugače imam samo eno dobro prijateljico, ki pa se tak najavi, ker pač sva narazen dve uri. Tako, da sem bila kar na začetku kar lepo sama doma. Največji problem mi je bil, ker je imela druga krče, spat sva hodili ob dveh ponoči, starejša je bila takrat ogromno bolana, ati ponoči delal, in priznam sem bila takrat ful zmantrana, edino, ko sem še jaz zbolela je prišla mama in je 2x prespala (je tudi skrbela za ateja, ker je okolonški bolnik, in je bil prvič, ko sem rodila na operaciji noge, drugič pa je bil tudi v kliničnem centru v LJ na intezivnem skoraj mesec dni), drugače pa sem bila sama za vse. Zdaj pa komaj čakam na tretjo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image].
|
|
|
|