JaLuca -> RE: Septembrke 2009 - part.II (3.6.2009 9:39:52)
|
Pozdravljene, se vam javljam po nekaj dnevih, pridno čvekate, prav imate. Jaz pa sem zadnje čase precej zaposlena kljub bolniški. V soboto je od mojega prišla sestra iz tujine z otrokoma, tako da smo bili večinoma dva dni tam, v ponedeljek sem mamo vozila v bolnico na operacijo, pa še neke izvide sem morala zvečer voziti, ker zdravnica skoraj ni dala soglasja, pa bi morala čez čas ponovno iti, zmes poskrbim za očeta, ki je okolonški bolnik in komaj hodi, pa gospodinjstvo doma, mali dve, tako da tudi zadnje čase hodim pozno spati. Pa prek še imam papirje za hišo, pa še malo gledam stvari, ki bom jih potem kupovala, da ne bom z dojenčkom hodila od trgovine do trgovine. MI tak čas mineva, da sploh še nisem niti pogledala, če morem kaj zraven dokupiti. Včeraj sem imela še z večjo logopeda, je bolezen malo naredila svoje, ni veliko odstopanja v govoru pri njeni starosti, je pa nama dala datume za nekaj srečanj, ker je videla, da se trudiva, pa da so moja opažanja bila pravilna in je rekla tudi, da jo pozorno poslušam in da vem, kaj moramo popraviti v govoru. Je pa videla, da je precej samosvoj otrok (pa je bila kar pridna). SEm ji tudi rekla, da za take vaje ima 15 min dovolj, za svojo igro (sploh sestavljanje, listanje knjig - ne za branje, ker če ji lahko preberem odstavek je o.k.) pa je lahko zraven pri miru tudi več kot uro(kar je tudi ona opazila, da je bila 15 min pozorna potem pa več ne), v glavnem videla je , da se trudiva in do septembra bomo imeli nekaj srečanj. Angelcare oz. prenosne varuške nisem imela, smo v stanovanju, pa tudi če je v sosednji sobi spal otrok, sem ga slišala, ko je novorojenček, sem se poslužila košare na vozeku, in sem kar vozek premikala po stanovanju. Je pa večja bila ogromno bolana (imela tudi vročinske krče, bruhanje), mala je imela refleksus in je tudi ponoči veliko polivala, pa sem imela kar obe v spalnici, ati pa je tako ponoči delal. l Večja ima svojo sobo (toliko, da gre postelja in nekaj igrač v njo) imela pri letu in pol, je pa pri dveh letih bolj začela notri spati. Mala ima zdaj posteljo zraven naju, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] pa bo v kinderpetu. Bo boljše, ko bomo šli v hiško. Tako kot je Betty11 napisala,flašk in dud nisem pri nobeni rabila, obe dojila, mi ni bilo težko časa vzeti za niju, imam pa celoten komlet še od prve zapakiran nič rabljen, niti prsna črpalka. Ja in pri prvem se nabere celi seznam za kupiti, pri drugem je lažje, zdaj pri tretjem pa niti ne študiram kaj rabim, kot vem, kupila bom samo komletek za iz porodnišnice. Če pa spol menja, pa nič zato, bo pa na začetku tudi roza in rdeče oblečen, pa čeprav sem probala kupovati čim več v nevtralnih barvah. Uh sem se razpisala, zdaj pa grem pripraviti za kosilo. Še nekaj, tiste ki imamo PDP 9.9. gremo na porodniško 12.8. - sem že čist zmešana, trenutno imam preveč stvari za delati, morem še koristiti LD...
|
|
|
|