|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
2.6.2009 11:06:31   
Picabo
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik
sprašujem zato, ker mi je sodelavec povedal, da tudi Saša Lendero hodi, imate slavno osebo na tečaju user posted image in da vas je veliko.

A to te je zanimalo?...

Človek je trši od kamna in krhkejši od jajca.
(hrvaški pregovor)

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
2.6.2009 11:08:38   
Picabo
IZVIRNO SPOROČILO: jasmina in tadej

A je to bolši kot pa planičke za enkratno uporabo?

Kaj pa vem boljše, slabše... recimo, da nekako pripomoreš okolju. Je veliko dela z njimi, sploh zame, ker ne uporabljam sušilca (pa ga imamo doma), bomo videli. In tudi baje so za dojenčke zelo prijazne in je manj alergij, dobijo boljši občutek, ko se je treba odvajati s pleničk na kahlico. Saj pravim kocka še ni padla. user posted image  se pa nagiba...

Pozdravček!

Človek je trši od kamna in krhkejši od jajca.
(hrvaški pregovor)

(odgovor članu jasmina in tadej)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
2.6.2009 11:57:09   
baby blue
evo posteljica naročena user posted image user posted image pa smo še to pospravili pod streho... sem jo naročila kar preko spletne strani daje mir...

(odgovor članu Picabo)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
2.6.2009 11:58:43   
veselka
evo, sm naredila okvirni seznam potrebščin za prihod našega bebija... ni poceni prvo dete user posted image ... bo pa treba malo po mesecih razporedit nakupe do avgusta, ker vsega naenkrat ne bo šlo kupit...

svetujte mi prosim za angelcare, ali se splača kupit tole, ki je za dihanje in baby phone v enem (če sem prav razumela) http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169394 moj vztraja pri tem, da imamo tudi baby phone, čeprav nismo v hiši (ker kao ne bom slišala, če bom kuhala - napa, al pa imela kej drugega glasnega v pogonu), jaz pa bi imela senzor za dihanje, ker nikoli ne veš, kaj gre lahko narobe pri teh malih pikcih in se meni osebno zdi bolj pomembno imet tak senzor. same varuške oz. baby phone (ne vem ali je to isto) so precej drage, angelcare samo s senzorjem za dihanje pa je 90 eur.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Picabo)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
2.6.2009 11:59:37   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: Picabo

sprašujem zato, ker mi je sodelavec povedal, da tudi Saša Lendero hodi, imate slavno osebo na tečaju user posted image in da vas je veliko.

A to te je zanimalo?...

ne, vse me je zanimalo kaj menite o predavanju.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Picabo)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
2.6.2009 12:19:40   
baby blue
veselka pridna... user posted image ni poceni ne pa za prvega kar dosti stvari potrebuješ ko je še vse na "frišno"...

jst bi se tud mogla lotit okvinega seznam in potem samo črtat kar že imam... jaouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
2.6.2009 12:22:15   
Tanik
vedno vas pozabim vprašat kot tudi mojega G. a še zmeraj jemljete folno kislino? jaz še kar jemljem tifol.

Žan

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
2.6.2009 12:27:35   
sontschica

vedno vas pozabim vprašat kot tudi mojega G. a še zmeraj jemljete folno kislino? jaz še kar jemljem tifol.

jaz še vedno jemljem elevit (vsak drugi dan) pa šumeče tablete kalcija in magnezija. ni nič narobe če jemlješ - tako tudi v lekarni pravijo.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
2.6.2009 12:30:22   
sontschica
mene pa nekaj zanima glede tega angelcare, ki ima senzor dihanja. in kaj narediš v primeru, da ti začne ta napravca piskat? ker si sploh ne znam predstavljat, kaj lahko narediš z dojenčkom, ki je nehal dihat. sej sploh ne razmišljam tok o tem, sam kok pogosto se pa naredi, da user posted image kar neha dihat? čist tko me zanima...

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
2.6.2009 12:33:03   
baby blue
jst sm folno kislino jemala prve tri mesece sedaj pa ne več... 

Neposredna povezava do sporočila: 1635
2.6.2009 12:43:46   
jullie
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

..enako..

Neposredna povezava do sporočila: 1636
2.6.2009 12:55:41   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

evo, sm naredila okvirni seznam potrebščin za prihod našega bebija... ni poceni prvo dete user posted image ... bo pa treba malo po mesecih razporedit nakupe do avgusta, ker vsega naenkrat ne bo šlo kupit...

svetujte mi prosim za angelcare, ali se splača kupit tole, ki je za dihanje in baby phone v enem (če sem prav razumela) http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169394 moj vztraja pri tem, da imamo tudi baby phone, čeprav nismo v hiši (ker kao ne bom slišala, če bom kuhala - napa, al pa imela kej drugega glasnega v pogonu), jaz pa bi imela senzor za dihanje, ker nikoli ne veš, kaj gre lahko narobe pri teh malih pikcih in se meni osebno zdi bolj pomembno imet tak senzor. same varuške oz. baby phone (ne vem ali je to isto) so precej drage, angelcare samo s senzorjem za dihanje pa je 90 eur.

smotka, vidim,da ignoriraš moje poste ... ne bom še 1x pisala user posted image
aja, pa midva sma imela otroka v sosdnji sobi, pa ga včasih nisma slišala v dnevno ali kuhinjo, tak da je varuška prišla prav.

< Sporočilo je popravil barika -- 2.6.2009 13:04:53 >

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
2.6.2009 12:58:29   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

mene pa nekaj zanima glede tega angelcare, ki ima senzor dihanja. in kaj narediš v primeru, da ti začne ta napravca piskat? ker si sploh ne znam predstavljat, kaj lahko narediš z dojenčkom, ki je nehal dihat. sej sploh ne razmišljam tok o tem, sam kok pogosto se pa naredi, da user posted image kar neha dihat? čist tko me zanima...

jaz   sem mojga malo stresla, da je zadihal nazaj. Našmu se je večkrat zgodilo, tam do enega pol leta. Odgovor pediatrov je pa bil, da dojenčki pač nehajo dihatuser posted image user posted image user posted image user posted image , meni ni bilo žal tistih 130€

Neposredna povezava do sporočila: 1638
2.6.2009 13:06:48   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: barika

jaz   sem mojga malo stresla, da je zadihal nazaj. Našmu se je večkrat zgodilo, tam do enega pol leta. Odgovor pediatrov je pa bil, da dojenčki pač nehajo dihatuser posted image user posted image user posted image user posted image , meni ni bilo žal tistih 130€

adijo pametuser posted image ne morem verjet, še dobro, da se je vse v redu končalo zate in za tvojga malčka. če smem vprašat, kdaj se ti je pa to naredilo - podnevi ali zvečer?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
2.6.2009 13:08:58   
barika

adijo pametuser posted image ne morem verjet, še dobro, da se je vse v redu končalo zate in za tvojga malčka. če smem vprašat, kdaj se ti je pa to naredilo - podnevi ali zvečer?

največkrat ponoči.

Neposredna povezava do sporočila: 1640
2.6.2009 13:12:23   
sontschica
če ne bi imela te varuške, najbrž sploh ne bi vedela, da je karkoli narobe al kako?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
2.6.2009 13:21:00   
barika

če ne bi imela te varuške, najbrž sploh ne bi vedela, da je karkoli narobe al kako?

Verjetno, samo sma se midva odločla, ker je imel moj sestrič težave z dihanjem in so ga 1x komaj rešli (bil je že čisto moder), pa nama ni bilo niti sekunde žal, da sma dala takrat 130€ za Ac. Sma vsaj bolj mirno spala, potem ko je pa piskao, se pa vprašaš...kaj pa če ne bi imela tega??user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1642
2.6.2009 13:28:10   
veselka

še nekaj... sej vem, da je že bilo govora o tem... z mojim se ravno pogovarjava o Angelcare/varuška... js se bolj nagibam k prvemu, moj pa k drugemu... ima smisel pol kupit http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169394 ? ker so same varuške tud precej drage

se   strinjam s tebojuser posted image

jaz sem pa včeraj spet imela temno rjav izcedekuser posted image , bo treba več počivat.
pa po rokah (po dlaneh) se mi taki vodni mehurčki delajo, ki fuuul srbijo dokler ne počijo, ko pa počijo pa zgledajo kot kakšni žuljiuser posted image user posted image user posted image A ima še katera podobno težavo?

barika oprosti, ma svoj citat sem pa res zgrešila. sem samo tvoje težave registrirala user posted image . upam, da je vse ok.

hvala!

zadeva je že na seznamu user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
2.6.2009 13:32:11   
barika

še nekaj... sej vem, da je že bilo govora o tem... z mojim se ravno pogovarjava o Angelcare/varuška... js se bolj nagibam k prvemu, moj pa k drugemu... ima smisel pol kupit http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169394 ? ker so same varuške tud precej drage

se   strinjam s tebojuser posted image

jaz sem pa včeraj spet imela temno rjav izcedekuser posted image , bo treba več počivat.
pa po rokah (po dlaneh) se mi taki vodni mehurčki delajo, ki fuuul srbijo dokler ne počijo, ko pa počijo pa zgledajo kot kakšni žuljiuser posted image user posted image user posted image A ima še katera podobno težavo?

barika oprosti, ma svoj citat sem pa res zgrešila. sem samo tvoje težave registrirala user posted image . upam, da je vse ok.

hvala!

zadeva je že na seznamu user posted image

ni panike

jutri grem popoldan do ginekologinje, pa ji omenim moje "težave"
no pa sej ni tak hudo, sem ugotovila, da če si roke kdaj pa kdaj s kremo namažem je boljše, pa zdej sem začela z rokavicami podoso umivat je tudi boljše ...user posted image user posted image user posted image

Za izcedke sem pa sama kriva, ker preveč malega dvigujem, pa nič ne počivam, tak da že od sobote bolj malo migamuser posted image , na sprehod pa morem, ker mi taaak paše, pa včeraj sem šla spat, ko je šel mali spat, danes bom pa še vidla ..še veselo bedi..user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
2.6.2009 13:35:00   
veselka

jaz vsake tolk vzamem kako tableto centramed mami, predvsem da mi železa ne zmanjka... pa kak kalcij spijem... mam pa mnogo manj občutljive zobe na mrzlo kot pred nosečnostjo

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
2.6.2009 13:56:02   
Lubenička
Pozdravljene,
Kepica čestitke za fantka! user posted image

Folna k....jaz jo jemljem od začetka in jo moram do konca nosečnosti...tako pravi moja G.

Bi bila katera prijazna in še enkrat pripopala potrebščine, ki jih potrebuješ za user posted image (vse od oblekic, kozmetike, posteljice...).  HVALA!!

Angelcare...midva tudi razmišljava, da bi ga kupila...ste me malo prestrašile, da user posted image kar nehajo dihat...
Sem pa mnenja, da ti ni treba varuške še zraven kupovati, ker nima samo senzorje dihanja in gibanja ampak tudi za glasove (vsaj tako piše).

Hvala, ste me spomnile, da si lahko kupim šumeče tablete s kalcijem. Pijem vitamine in minerale, ter magnezij, ko je treba, a ni mi prišlo na misel, da lahko dobiš tudi kalcij. Saj ni nič narobe, če vse to mešaš?
Jaz sem mnenja, da mi primankuje kalcija (ker ga ni dovolj v mlečnih izdelkih, pa še dlesni mi malo krvavijo) in vitaminov, mineralov...
A je bolje, da kupim šumeče tabletke ali tablete (dodatki, k prehrani)?

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
2.6.2009 14:00:51   
Tanik
lubenička, jaz pijem eno šumečko kalcija zjutraj in eno zvečer. mi je tako tudi G rekel.

Žan

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
2.6.2009 14:01:19   
kepica

kepica a potem sta bila v MŠ... midva tudi... sva sedela tam pri oknu čisto pri mizi... danes me le pocukaj za rokav user posted image user posted image

je bilo pa kar zanimivo... sploh dihanje ko smo vsi skupaj dihali user posted image user posted image drugače pa priznam sem bila prvič in nisem izvedela nič takega kar že nebi pisalo na internetu tak da zdej res na netu dobiš kar ti srce poželi... je bilo pa fajn vidt druge nosečke s trebuščki ene z večjimi druge z manjšimi user posted image user posted image

aja pa kepica čestitke za fantka... potem je zdaj uradnouser posted image user posted image

Hej baby blueuser posted image
Tudi midva sva sedela pri oknuuser posted image  Potem smo sedeli eden zraven drugegauser posted image  Jaz sem pa tako gledala naokoli, pa nisem mogla razbrat, katera bi lahko bila.
Ja, smo se kar nasmejali pri dihanju.user posted image  Najbolj me zanima ponedeljkovo predavanje o EA in porodnišniciuser posted image  Kaj veš, če nam bodo porodne tudi pokazaliuser posted image  Dvomim, ker smo tako stran od porodnišnice....

Ja, pa hvala za čestitke za našegauser posted image  Ja, sedaj je uradno.user posted image  Upam, da tudi tvoj pikec kmalu pokaže, kaj ima med nogamiuser posted image

kepica
jaz bi ti poslala ZS, da bi mi dala tel.št., sam medve imava isti PDP, tako da, kot sem že omenila, bomo mogli še nekoga izbrati, da ko boš ti v porodnišnici, da tista oseba obvešča.

lepo se imejte

Tudi jaz mislim, da bi bilo dobro izbrati še eno, ki bi javljala vesele novičke nas vseh, ki smo na sporedu tam okoli 9.9. Upam, da ne bom preveč čez rok, da vsega ne pobrkljamuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jullie

kepica jaz sem imela enake probleme z dihanjem..med porodom sem vse pozabla in čisto narobe predihavala popadke..za zadnji iztis mi je pa babica dala navodila...in čez minuto jo vprašam kaj že moram naredit? ..sproti sem vse pozabla user posted image

Joj, jullie, da ne govorim o moji polomiji od dihanjauser posted image user posted image  Zato nič ne dam na te vaje. Jaz sem avtomatsko, ko je popadek prišel, zadržala dih in čakala, da popadek mineuser posted image user posted image  Vsi okoli mene so vpili, naj diham, jaz pa ne, po svoje trmasta, zadrževala dih in klela bolečinouser posted image  No, pa sem vseeno rodila. Res, da sem jih enkrat vse skupaj nekam poslalauser posted image  da so mi dali mir, potem je pa šlouser posted image  Kje pa imam jaz takrat še čas mislit, kako bom dihala

barika držim pesti, da se čim prej porihtašuser posted image  Verjamem, da ni nič hudega. Malo več počitka, pa bo. Kar se pa tiče mehurjev so pa verjetno samo ena izmed nosečniških nevšečnosti. Meni so se pred enim mesecem okoli zadnjika naredile ene take viseče pikeuser posted image  Groza, da ti rečem. Še G je rekla, da jih prvič vidi. Sem se presekirala, s kakšno ritjo bom šla rodituser posted image  No, pa so vseeno izginile, še preden sem se do konca zasekiralauser posted image  Malo počakaj, mogoče mine samo do sebe. Verjamem pa, da je neprijetno.

veselka user posted image user posted image user posted image  za UZ. Ti rečem, da ti ne bo žal. Uživajuser posted image

folna kislina zaradi dolgotrajnega načrtovanja nosečnosti jo jemljem že tri letauser posted image user posted image  in jo bom jemala do konca nosečnosti. Jemljem pa Elevit. Pa niti ne zaradi folne kisline ampak bolj zaradi ostalih vitaminov.

angelcare bomo kupili...in sicer ac 301

Punce, vsem še enkrat hvala za čestitke za našegauser posted image  Se počasi navajam, da bom blažena med moškimiuser posted image  Komaj pa že čakam šopinguser posted image user posted image

Uf, sem se razpisala. Upam, da nisem kaj zgrešila.

Uživajte in pobožajte vaše bušije. Moj je ravno prejle prav hecno poskakoval, ker se je malemu več kot 15 min kolcalo. Božec, se mi je kar zasmilil. Sedaj pa spi. Je čist miruser posted image  Bo pa spet popoldne med MŠ imel žurko, tako, kot včerajuser posted image  Je imel nogometno tekmo celi dve uriuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1648
2.6.2009 14:01:58   
Sarchi

jzt tudi, zdej pa spijem magnesol in kalcij. pa ribamed (omega 3) vsak drugi dan.
ker so pa izvidi krvi pokazali da se bližam slabokrvnosti, hemoglobin mi vztrajno pada, sem si danes kupila naravni sok rdeče pese. bljak, ampak je treba.

Želi si, upaj in ujemi srečo!

Neposredna povezava do sporočila: 1649
2.6.2009 14:58:12   
barika
Še moj trebuh v 27 tednu
user posted image

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?