JaLuca
|
Pozdravljene čvekice, danes ste pa se načvekale. Saj sem vas danes prebirala, samo sem si zadala, da morem pospraviti, pa pripraviti za jutri, pa popoldne sem tak sama s tamalima, pa zdaj spita, jaz pa si še urejam nogo (obhladek in mazilo), ker se mi krčne žile počasi širijo. Jutri pa tak vozim mamo k zdravniku, popoldna pa ima najmanjša nastop v vrtecu oz. pokažejo kaj delajo čez dan. Dude in flaške pri obeh nič, nobena ni želela dude, najmanjša si je izbrala tetra plenico, ki jo še danes nosi, da se pomiri, ko več ni po njeno oz. jo daje trma in da zaspi. Tavečja tudi ni hotela dude, pa je bila dosti bolj "drena". Flaške nobena, polno dojeni, dojenje bilo pri obeh leto dni, ko sem opazila, da res uporabljata dojko za spanje, da se pocartata, na flašo pa jima tudi nisem nikoli dala oz. sem probala, pa nista hoteli. Pa se nisem niti mantrala. Pri prvi sem probala, ko sem vidla da ji pri 4 mesecih ni več dovolj samo podoj, ampak je bila kar zagrižena za prve okuse hrane. Pri drugi pa sem tudi probala, ker sem imela malo zdravstene težave, enkrat so me čez noč obdržali za nekaj ur, samo je takrat mala začela spati kar celo noč, ko so minili krči in polivanje. Drugič sem bila čez dan na infuzijah, samo je že takrat tudi jedla ostalo hrano, ko pa sem prišla domov sem jo kar podojila, pa je blo. Če pa sem kam šla, pa sem jih tak zraven jemala, tako da si mleka nisem črpala. Če pa sem ga imela preveč, pa sem si po podoju ali po toplem tuširanju malo na roko iztisnila (čutiš kar žile), sem kar tam malo iztisnila pa je bila napetost manjša, oz. tako čutiš, če se ti katera žila zapira, da ne dobiš mastitisa, obakrat je šlo vse o.k..
|