Lenck
|
Pozdravljene! Kadarkoli pridem mimo, toliko načvekate, da se kar ustrašim in pobegnem Tako da vam bom le zaželela vse lepo še naprej Kolikor vidim po zadnji strani, imate "probleme s kilogrami" Ojej... jaz sem se zredila že za dobrih 10 kg (toliko je bilo na zadnjem pregledu ), pa noben niti muksne ne. Se itak vidi, da se ne zalivam v celo telo, kile pa pač kar letijo, pa kaj? Joj, meni se zdi kar grozno tole "tabeliranje" kil in vsega. Saj nismo vse enake. Evo, en primer - kolegica, pred nosečnostjo suha, med nosečnostjo +25 kg, po porodu šla večina dol, v parih mesecih pa je bila bolj suha kot prej! Jaz zase samo upam, da kaj konkretno preko +20 ne bo šlo pri moji višini je to ogromno ne vem pa, kje imam vse te kile. Zato se ne sekiram. In jem - ogromno. Tudi sladkarije. Žile - hja, kaj hočemo. Noge zatekajo, vročina pritiska... Pomaga hladna mokra brisača, ovita okoli dvignjenih nog. Čim večkrat noge višje od riti, pa zmerno gibanje z nogicami Aja, pa postarala sem se vmes, sem 26 zdaj Nakupujem pa še ne (ni financ, ni prostora kam dat, ni moči hodit po trgovinah), pa tud spol bo presenečenje. Tudi, če bi hotela vedet, beba drži z očkom in skriva, tako da ga še pregoljufat ne morem Je pa precej boleča tale moja nosečnost - bom resno premislila, preden bomo spet kaj seksali doma Saj se hecam - samo še tedne odštevava, kdaj bomo spet lahko. Več kot pol smo že dali skozi Ah, še glede MŠ - kar sem šla, je... eh, nima smisla. Glede poroda vem zdaj samo to, da moram ubogat, ubogat, ubogat, bodo že povedali, kaj, dragi pa ne sme biti pijan; glede nege otroka vem celo, da ga je treba umit; glede dojenja zdaj vem, da je koristno; na predavanje o telovadbi pa nisem mogla, ker sem imela ravno zobarja - modrostni zob je bil pač bolj nujen. Upam, da so druge MŠ boljše, ker tale meni (razne morda dela predavanja o negi otroka) ni dala prav ničesar.