veselka -> RE: Septembrke 2009 - part.II (22.5.2009 8:22:27)
|
dobro jutro [sm=smiley1.gif], učer se nisem nič javila... sem od avtobusne do doma mogla prehodit 1 km, večinoma po soncu in sem imela tko zatečene noge, da sem letela najprej samo jih namočit in potem dat v višino (v postlo dam košaro za perilo in podložim z blazino)... no, to drugo je hitro odpadlo, ker se mi je mačka parkirala gor, pa nimam srčka je metat dol [sm=zmeden.gif]... no, sem pa počivala [sm=smiley1.gif]. no, samo potem je blo treba it kuhat, pa je bil spet isti šmorn. učeraj sem imela kontrolo urina in je že vse ok, tko da je moja G rekla, da verjetno premalo pijem... tako da naj zdej še doma ostanem, počivam in veliiiiiiiko pijem... zaradi krčev pa mi je predpisala 3 šumečke magnesola na dan. kalcij med nosečnostjo (odkar so se začele [sm=duda.gif] kosti tvorit) jaz že sama po sebi dodatno pijem (čeprav zadnje čase bolj slabo), že zaradi mojih zob, ker bi jih rada imela še dolgo. ampak vzamem samo 1 šumečko fidicalcium 600, ostalo pa skozi prehrano. midva ime že imava za najino pupo, samo problem bo če je bil lulček spregledan, ker nikakor ne najdeva imena za fanta, ki bi bil komurkoli ušeč. se bom s tem ubadala ko bom na dopustu. aja, pa včeraj sem že dobila napotnico za porod in prevoz rešilcem [sm=bravo.gif], ker sestra pri G raje da malo prej kot v zadnjem trenutku, pa seveda potrdilo za službo in CSD [sm=bravo.gif]. tko da, juhu, čeprav je še 3 mesece do tja. moja mama se je seveda od lastnega vražjeverstva ustrašla, če izziva usodo... mah ta moja mama je včasih res smešna [sm=smiley36.gif]. v torek ko je kazalo, da imam uroinfekcijo in ker sem imela krče v trebuhu, mi je jokala, da kaj pa če je to zato, ker ona že plete za [sm=duda.gif]... v ponedeljek imam spet kontrolo pri G, pa zjutraj grem še na test za sladkorno, da to opravim, dokler mi bolniška teče. pa prišparam 1 dan dopusta, ker ne vem, če bi potem hodila v službo, ker potem moram te izgubljene ure notr prinašat, pa smo konec meseca. zdej pa si grem nove hlače šivat. aja, za na seznam: +12,5 kg [sm=smiley36.gif] bom pa tut svojga bušija prlepla, sam da se slikam, ker se lahko z računalniško kamero (ne vem, kako se tega nisem spomnila že prej). se mi moj buši zdi res ogromen. meni je sicer vseeno, sem pa fuuuuuuuul vesela, ker zadnje dni res po cele dneve čutim [sm=duda.gif], na vseh možnih koncih trebuha [sm=smiley36.gif], včasih prou žgečka [sm=smiley36.gif]. samo ne vem, kaj bo čez 3 mesece... bom kot en velik kit... sem mojmu rekla, da greva kar junija v šoping za [sm=duda.gif], ker je imel ideje o juliju, ko bom na dopustu... sam že zdej mi noge od preveč hoje čist otečejo, pa občutek imam pol kot da imam 1 tono
|
|
|
|