klaja -> RE: Septembrke 2009 - part.II (22.7.2009 11:16:07)
|
Dude: je ne mislim imet s sabo, za doma jo bom sicer imela za rezervo, ampak ker sta obe moji hčerkici preživeli brez nje, tudi sedaj upam da je ne bomo kaj dosti rabli. Aspirator za nos: ga nimam, mi se bolj po domače znajdemo s cevko in malim nastavkom. Prekuhavanje: to lahko narediš takrat ko že prideta z [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] domov ali pa ti mož pomaga. Masiranje presredka: se ne mislim ukvarjat še s tem. Mazanje bradavic: bom začela takrat ko bom že rodila. Stekleničke: še imam dve stekleni od Nuka. Termometer: imam ušesnega - Omron. Pa nisem najbolj zadovoljna z njim, zmeraj ko zmeriš pokaže drugo cifro, pa lahko meriš 10 x zaporedoma. Bolečine v trebuhu: trenutno me nič več ne boli - še sreča. dRugače pa pomaga počitek! Planinc čestitke za Julijo (lepo ime)! Pa se je očitno začelo, me je kar zmrazilo, ko pomislim, da bomo vsak čas na vrsti! Veselka iskreno sožalje! Prsno črpalko imam čisto navadno in upam, da je ne bom kaj dosti rabla. Cukr07 čestitke za dobro opravljen pregled! Tamika87 fajn da si doma in upam da bo vse vredu! Otrdevanje trebuha: odvisno od dneva, včasih več, včasih manj. Se opravičujem tistim, katerim nisem odgovorila, ker je preveč vsega in komaj dohajam. drugače sem pa bila včeraj pridna in sem vlagala breskve do enajstih zvečer. Moj pa je moral čakat, da mi je kozarce zapiral. Danes pa sem lena, tako da je kar hudo. Grem edino popoldan na CSD, da še jaz uredim papirje.
|
|
|
|