katka11 -> RE: Septembrke 2009 - part.II (14.7.2009 10:04:23)
|
zivjo punce! glede kuhanja... jaz sem nakuhala prvic en kup stvari pa v skrinjo dala, pa ni niti moj nic pojedel je zuni jedu, niti pol k smo domov prisli, prva dva dneva je on kuhal polsem pa itak ze jaz oz sva skupi, ni blo nobenega problema, tko, da ne bom tokrat nic pretiravala, za prvo silo je pa itak zmeri kej v skrinji. tud jaz mam obcutek, da j edete obrnjeno precno in me ze malo skrbi... no pa saj imam drug teden pregled pa bomo videli, kak in kaj, upam pa na najboljse. sicer ma pa tko zgodaj se cas za obrnit, a ne? glede poroda, mene niti ni strah, tko, kot smo ze enkrat ugotavljale, bolj vsega ob tem - najti varstvo za malega, bit brez malega k bom v porodnisnici pa seveda bolj kot porod me skrbi da bo vse ok, da ne bo prekmalu, da bo z detetom vse ok... prvic na te stvari sploh pomislila nisem. no ampak itak bo vse OK in vse po planu, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. aja enkrat sem ze vprasala... a katera v kako je v kranju, kdaj naredijo zadnji ultrazvok? a je to tam okol 32 tedna? mal sem ze pozabila. no pa lep dan in naj vam bo cim manj vroce!
|
|
|
|