simonae -> RE: Septembrke 2009 - part.II (1.7.2009 16:42:59)
|
Pozdravček! Res imate lepe bušije! Sama se sploh nič ne slikarim - oz. moža ne dobim, da bi me. Če bomo opravili, pošljem tudi jaz kako slikico. A se mi zdi, da sem med tistimi, ki imamo malo večje trebuščke. Glede imen - sem bolj za enostavno varianto - septembrčki 2009 ali tako nekako. A tudi sončki ali kaj drugega bo OK. Sem še vedno grozno zaspana in imam rahlo znižan pritisk. Delam še 2 dni! CSD v KR so "zoperne" - ne moreš 61 dni prej priti - od 60. dne naprej. Sicer pa sem videla, da je ena napisala, da se najprej tam oglasiš, da dobiš papirje ... Pri meni je tako, da bodo kmalu šli vsi na dopust v službi in jih ne mislim iskati potem, raje sedaj, ko sem še bolj mobilna. Zato sem si sprintala obrazce iz interneta (CSD, pod katerega spadaš) in bom dala papirje izpolniti že računovodkinji preden gremo na dopust. Paziti je treba le to, da ti pride v seštevek "še zadnja plača" - najbolje je, da pokličeš na svoj CSD in tam te stvari povprašaš, da ti pove, katere obrazce še moraš izpolniti (če nisi redno zaposlena, če imaš kake posebnosti...) in seveda, če ti dovolijo, da jih kar sprintaš - meni je (pa še številke obrazcev lahko preveriš po telefonu in imaš eno letanje manj). Lep dan še naprej
|
|
|
|