Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 23.6.2009 15:00:12
|
|
|
|
Tanik
|
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica Daj, prosim, če boš izvedla, kje se da to kupit mi napiši, ker jst bi tud rabila kaj takšnega... ko zvem takoj napišem ali pa če katera druga ve kaj je to za eno stvar. a je bilo kje kaj napisanega o tem? jaz sem edino članek brala kako navajaš mačke na novorojenčka.
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 23.6.2009 15:14:15
|
|
|
|
škorpijončica
|
Zdaj sem gledela na e bayu in se stvari reče crib tent. Vtipkaj pa boš vidla... res ne vem, mogoče bi bla pa to dobra ideja?Kaj praviš? Vsekakor bolj koristno kot baldahin. Sam potem pa ne bom mogla imet vrtiljaka gor?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 23.6.2009 15:17:26
|
|
|
|
Tanik
|
crib tent IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica Zdaj sem gledela na e bayu in se stvari reče crib tent. Vtipkaj pa boš vidla... res ne vem, mogoče bi bla pa to dobra ideja?Kaj praviš? Vsekakor bolj koristno kot baldahin. Sam potem pa ne bom mogla imet vrtiljaka gor? dobro zgleda,a si tega mislila. pa cena je v redu
< Sporočilo je popravil Tanik -- 23.6.2009 15:18:04 >
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 23.6.2009 15:21:02
|
|
|
|
škorpijončica
|
Ja, tole sem mislila? Tudi ti premišljaš, da bi blo pa to kar dobro nabavit, za vsak slučaj, če se mačk izmuzne mimo tebe v otročko sobo... mislim, da bi me manj skrbelo, če bi imela kaj takšnega, pa še pred komarji bo mir...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 23.6.2009 15:23:56
|
|
|
|
škorpijončica
|
Dajte še ostale kaj komentirat kako se vam zdi, da se bom lažje odločila.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 23.6.2009 15:24:39
|
|
|
|
Tanik
|
jaz bom sigurno to nabavila, ker sedaj imam odprta vrata spalnice ponoči in mačka prideta spat ponoči pa bo potem bolj sigurno za vse in ne bo teženja pred vrati pa še zrak bo v spalnici. bom pa probala najt pri nas v SLO da lahk pomerim.
< Sporočilo je popravil Tanik -- 23.6.2009 15:26:55 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 23.6.2009 15:30:16
|
|
|
|
altaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica Sam potem pa ne bom mogla imet vrtiljaka gor? Sem brala, da če bi starši vedl kolk gredo ti razni vrtiljaki pa ropotuljce novorojenčkom na živce da jih ne bi kupovali. Jst ne bom mela nič...vsaj na začetku ne.
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 23.6.2009 15:30:50
|
|
|
|
Anonimen
|
no na kratko tole se men ne zdi ne vem kaj priročno ker ponoči v temi ne boste to gor pa dol dajale,ker tud luči orng ne boste prižgale k se bo dete še bolj prebudilo,ne vem no po mojih izkušnjah bi mogoče prvi dan še bilo tko gor potem pa ne več k se mi ne bi dal skoz gor pa dol dajat lažje je če vrata zapreš in imaš vključen babyfon vsaj zame,k tud ne vem kako bi se dete počutil pod tisto mrežo no to je sam moje mnenje k vem da to pri nas sploh ne bi šlo nč zdej grem pa po tamavčija tko da lep dan vam želim za jutri pa ne vem kdaj in če se bom sploh lahko kaj oglasila se bom pa potrudila
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 23.6.2009 15:41:51
|
|
|
|
jullie
|
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica Baby blue, sem si pogledala tvoj album in imaš ful lepe stvari, sam mislim, da bom raje kupila malo boljši vrtiljak, pa za 40 eurov, če je treba.. ne zamerit, saj ne pravim, da je tvoj pa slab, ampak rada bi imela plišaste igračke, da jih bo otrok lahko prijemal, pa da ni za navijat, ker potem moreš skoz to vrtet.. ..jaz imam takega (no, podobnega - so druge živali gor) in sem zelo zadovoljna, pa še daljinec je zraven .. http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170181 ..je pa res, da smo ga dali na posteljico šele po tretjem mesecu, prej je itak brezveze.. ko je bil pa tam nekje 4-5 mesecev star ga je pa šele začelo zanimat..
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 23.6.2009 15:49:33
|
|
|
|
BBP
|
Zdravo, tiste, ki ste spraševale glede galebove posteljnine - moja sestra jo je lani septembra nabavila za malega in je zadovoljna z njo. Jaz sem si tudi ogledovala tiste žirafe in mislim, da bodo ta prave. Naročiti sem pa mislila naslednji mesec. Vrtiljak bomo pri nas najbrž namontirali, ko bo malemu to dovolj zanimivo. Nama ga bo pa od brat posodil. Pri njih je palil. Mucke - midva sva na žalost pred letom in pol ostala brez mucka, tako da teh problemov nimava. Ne vem pa, kaj bi naredila, če bi ga še imela. Tista mreža deluje zanimivo, samo ne vem, kako se otrok počuti pod tistim. In če se kaj poznam, bi to bilo pri meni tako kot pravi larilu. Ne vem, če bi se mi ponoči dalo to gor in dol montirat kar naprej. Upam, da se Rubin in deklice držijo.
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 23.6.2009 16:19:21
|
|
|
|
veselka
|
Tanik js bom kr pri tem ostala, da mačke ne bodo hodile v spalnico, vsaj prvi mesec (bomo vidl, kolk bo sicer to izvedljivo), ampak to zaradi dlak. Ena moja je itak brez zadnje noge, pa ne skače v višino, skoz špranje postle pa tud ne more, že preverjeno. Ta druga pa sploh ne more skozi špranje, ker je še večja. Je bla pa že kregana (preventivno), ker pleza po komodi, kjer bo previjalna (je včasih gor spala, sam je bla komoda v drugi sobi), pa je zdej zaenkrat pridna. Sta pa tud bolj prestrašene narave in mislm, da ju bo dretje dojenčka kr odgnalo. Bomo vidl. Ne bi pa kakih mrež dajala gor, ker pol bo dojenček dobesedno v kletki Drgač sta moji mucici večinoma kr pridni.
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 23.6.2009 17:55:24
|
|
|
|
Erdbeere
|
Dober dan punce Sem ravno od zobozdravnika in iz laboratorija...izvide zvem jutri, ko imam pregled. Jest tudi ne bi imela tiste "kupole" nad posteljico iz preprostega razloga ker otroka bi težko ven dobila pa sredi noči ugotavljala na kateri strani moraš odpreti. Bi raje mačkam preopvedala vstop v spalnico...se bodo pač morale prilagodit. Kar se pa postelnine od Galeba tiče mi je pa tudi zelo všeč samo mnogo preveč dinarčkov...če sta dva prezivela brez nje, bo tudi ta tretji. Mi bomo morali za Žiga večjo posteljo dobitioz. jo bo moral oči narest, dojenček bo pa njegovo posteljo dobil, na začetku bo pa tko al tko v zibki. Potem pa upam, da se bomo že preselili. Tudi jaz močno močno stiskam pestke za Gajo in Zojo in upam, da se ok držita...naj katera ki ima stike z Rubin kaj sporoči. Evo dovolj za zdaj, grem malo pospravit po stanovanju.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 23.6.2009 17:55:32
|
|
|
|
matcar
|
Imam novice od Rubin.Pravi,da je čez dan ok,ko sta mož in Lara pri njej in ko lahko vidi Gajo in Zojo.Noči pa so grozne.Včeraj sta dobili možganske krvavitve in drenirali so jima pljučka,danes pa sta stabilni.Sestre in DR na oddelku pa so pravi angeli.
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 23.6.2009 18:17:18
|
|
|
|
škorpijončica
|
Nič, zaenkrat bom nehala mislit na tisto mrežo pa vrtiljak, saj je še čas. Tanik, če boš to stvar nabavla, mi prosim sporoči kako se obnese, pa jo še vedno lahko naknadno kupim.. Mene sicer ne skrbi, da se otrok ne bi dobro počutil pod tistim šotorom, prej obratno- mislim, da bi imel še večji občutek varnosti, kar je tud osnovni namen raznih baldehinov, da je posteljica zaprta kot v maternici. Saj jst bom tudi vstrajala, da maček ne bo več pri nama, kot pravi veselka, predvsem zaradi dlak, sam kako ga bom pa to navadla pa ne vem. Mojga mačka ne moreš nič naučit, sploh noče ubogat, je zelo svojeglav. Je pa res tista kupola malo nepraktična skoz za odpirat...saj pravim, je še čas, da se odločim. Mogoče bi pa lahko raje mačku zrihtala klet za prenočišče. Bomo vidli. Matcar, še vedno držimo pesti za Rubin, upam, da se bo stanje dvojčic čimprej izboljševalo. Povej ji, da vsi mislimo nanjo in ji želimo, da ne bi bilo več groznih noči ampak same dobre novice.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 23.6.2009 19:07:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica Matcar, še vedno držimo pesti za Rubin, upam, da se bo stanje dvojčic čimprej izboljševalo. Povej ji, da vsi mislimo nanjo in ji želimo, da ne bi bilo več groznih noči ampak same dobre novice. Ji sproti sporočam vaše misli in da držite pesti za njo in pupi.Bom pa ji tudi zdaj prenesla vaše sporočilo.Samo upat moramo z njo,pa bo vse vredu s pupama.Angeli ju čuvajo.In vsi mi!
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 24.6.2009 7:58:27
|
|
|
|
baby blue
|
Dobro jutro Danes sem pa zgodnja ... Mogoče je to posledica tega ker sem se ob štirih zjutraj zbudila in potem eno uro gledala v zrak pa psa božala k je spal zraven mene Držim pesti za Rubin in njeni dve sončici ki sta pokazali da sta pravi borki... Mamica in očka držite se mislimo na vas... In čakamo dobre novice...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 24.6.2009 8:39:39
|
|
|
|
JaLuca
|
Dobro jutro ni čudno, da morem vsako dopoldne še v horizontalni položaj, če pa se ponoči nonstop zbujam, ali lulat, ali pa se morem obračati, ker me kolki začnejo takoj boleti. Pa še danes ponoči se je J. 2x prebudila, L. pa 1x, pa še srči je prišel ponoči domov, zjutraj pa nazaj v službo, potem pa mi skoraj več ne ostane jutranjega spanja. Pa boljše zdaj izkoristiti, ker potem 3 male bebe bo pa težko. Baldahina in vertiljaka nisem imela in tudi tokrat ne bom imela. Jaz sem tudi imela hišno muco pri mami, pa je bratova hčerka spala nekaj časa pri nas doma (9 let nazaj) pa ni bilo problemov, se ji je lahko dopovedalo, se je na koncu dojenčka bolj izogibala. Rubin veliko , za Zojo in Gajo in veliko srečnih in predvsem mirnih noči.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 24.6.2009 8:53:19
|
|
|
|
katka11
|
jutro punce! matcar, prenesi rubin, njenima pikicama in ociju ter sestrici, da mislimo nanje, stiskamo pesti do onemoglosti in jima posiljamo tudi del nase energije in optimizma, da jim bo malcek lazje zdrzati na tej tezki poti!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 24.6.2009 8:54:18
|
|
|
|
Tanik
|
Dobro jutro, se pridružujem spodnjim željam. IZVIRNO SPOROČILO: katka11 jutro punce! matcar, prenesi rubin, njenima pikicama in ociju ter sestrici, da mislimo nanje, stiskamo pesti do onemoglosti in jima posiljamo tudi del nase energije in optimizma, da jim bo malcek lazje zdrzati na tej tezki poti!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 24.6.2009 9:02:53
|
|
|
|
sontschica
|
dobro jutro tudi jaz se pridružujem IZVIRNO SPOROČILO: Tanik Dobro jutro, se pridružujem spodnjim željam. IZVIRNO SPOROČILO: katka11 jutro punce! matcar, prenesi rubin, njenima pikicama in ociju ter sestrici, da mislimo nanje, stiskamo pesti do onemoglosti in jima posiljamo tudi del nase energije in optimizma, da jim bo malcek lazje zdrzati na tej tezki poti!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 24.6.2009 9:09:00
|
|
|
|
sontschica
|
kako ste kaj na ta dan? jaz sem se komaj zbudila pa vstala, pa me grabijo taki krči, da sploh ne morem stat. me ke že kar malce strah. kaj ve mislite, a je to ful nevarno? sploh mi ni nič več jasno. včeraj sem cel dan počivala, samo 10 minut sem šla peš, ker sem imela ene opravke. drugače pa sem jaz tut nabavla vrtiljak s plišastimi igračami, so ga imeli nedolgo nazaj v pikapolonci v akciji. jaz bi na vašem mestu (tiste, ki imate mačke) preprečila zvečer in tudi tako dostop do dojenčka. imam zelo rada mucke, sam mene bi bilo nonstop strah, da ne bi dojenčku prišla kakšna dlaka v usta, glede na to, da jim zelo odpada dlaka, sploh pa če so dolgodlake.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 24.6.2009 9:17:07
|
|
|
|
Tanik
|
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica jaz bi na vašem mestu (tiste, ki imate mačke) preprečila zvečer in tudi tako dostop do dojenčka. imam zelo rada mucke, sam mene bi bilo nonstop strah, da ne bi dojenčku prišla kakšna dlaka v usta, glede na to, da jim zelo odpada dlaka, sploh pa če so dolgodlake. saj to itak da preprečiš, samo jaz sem gledala tisto mrežo kot možnost, preventiva. saj ne vem kako se bosta mačka obnašala ampak raje razmišljam o vseh stvareh,ki so na razpolago.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 24.6.2009 9:23:34
|
|
|
|
altaja
|
Jutroooo, včeraj sva šla po posteljico, ampak sem bla malo razočarana ker je niso mel v beli barvi, tko da sva jo potem kar prek neta naročila in zdaj čakam. Jst pa takoooo nestrpna pa takooo sem se veselila da bo zvečer že postavljena. Jo bodoča babi pa dedi častita, druga babi bo dans pa posteljnino kupila, tako da sva midva včeraj sam ležišče domov prnesla. Bravo za babice pa dedije . So naju ful lepo presenetli, res sva vesela. Zvečer se je pa našmu tko neverjetno kolcalo da se mi je kar zasmilu. Pa sva vzela AS in poslušala...kako se dobro sliši, neverjetno. Revček mali je skor eno uro kolcal. Še malo pa bo zadnji UZ. Že odštevam dneve da vidim kako smo zrastl. Brce so konkretne, tud kako koleno in komolce fajn začutim. Sontschica: kje te grabijo krči? V mečih? Bušiju? Rubin: za vsako ko se oglasi moj se spomnim na tvoji punčki. V mislih jima pošiljam moč in energijo...prav tako tebi.
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 24.6.2009 9:28:32
|
|
|
|
sontschica
|
IZVIRNO SPOROČILO: altaja Sontschica: kje te grabijo krči? V mečih? Bušiju? to so taki krči kot pri menstruaciji...pa pijem magnezij vsak dan pa očitno nič ne pomaga...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part.II 24.6.2009 9:32:52
|
|
|
|
altaja
|
Sontschica: jst na tvojem mestu ne bi delala panike, bi pa poklicala svojo G pa ji povedala kaj se dogaja, sam tolk da te pomiri oz pregleda če je potrebno. Zato jo/jih pa mamo... boljš da preveriš kot pa da se obremenjuješ s tem. Ne vem, no... Mogoče maš tiste lažne popadke in so nam v šoli rekl da če trajajo več kot (zdej pa ne vem) al pol ure al eno uro v eno, se je treba pridt pokazat.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?