GoYa -> Hudiča, so me ustrašili (14.5.2005 17:39:19)
|
Danes je prispela modra kuverta iz PO bolnišnice. Obračun za ICSI. Sem sam znesek pogledala in se vprašala, če me zajeb...., ker smo se zmenili za koncesijski postopek. Me je kar šokiralo, da sploh nisem videla, da na koncu piše "Izdani račun plača zavarovalnica in je samo informativnega značaja". Dobro, da moja mama vse prebere do konca...jaz sem se pri ceni kar ustavila. Me je presenetilo, ker lani tega nisem dobila, zato tak šok. No, če katero zanimajo frišne info o cenah (na enoto): Pregnyl...1.187,11 SIT Diphereline...1.826,25 SIT Gonal F...6.856,20 SIT Jaz sem injekcij pokurila toliko, da je prišlo 307.699,52 SIT (pa še to se mi zdi, da so mi dipherelina premalo računali, ker sem jih porabila več) Postopek (punkcija, ET in vse kar sodi zraven)...226.601,78 SIT. Bi bla pa kar huda, če bi morala 530k odšteti, ko imam denar splaniran za druge zadeve. Aja, cene so za postopek pri dr. Rešu. GK LJ in MB sta dražji. Tolk, če gre kakšna v samoplačniški postopek, da vidi kakšne so cene na trgu ;)
|
|
|
|