Kaj se dogaja? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

lenika -> Kaj se dogaja? (14.5.2005 16:47:01)

Pred tremi meseci sem nehala jemat KT, z možem pa sva se odločila, da bova na pikici začela delati nekako meseca avgusta, kakor je priporočila tudi moja ginekologinja.Prvi mesec mi je :hudicek: zaostajala 6 dni, nato pa je bila 2 meseca točna. Ta mesec z možem nisva preveč pazila in nekje 26. dan ciklusa me je začelo špikat kot ponavadi dan ali dva pred menstruacijo, :hudicek: pa od nikoder. Danes je 32. dan, tečke še vedno ni, še vedno pa me špika in imam občutek kot da bo vsak čas prišla. Najprej sem pomislila, da sem mogoče noseča in danes zjutraj naredila test Clear blue, ki pa je bil negativen. Kaj mislite kaj se to zdaj dogaja?:zmeden::zmeden::zmeden:
Hvala za odgovore!

lenika -> Kaj se dogaja? (14.5.2005 16:51:36)

Aja pa še vrtoglavice imam že kakšne 4 dni.

svetlana1 -> Kaj se dogaja? (14.5.2005 16:52:34)

Mogoče je pa še to posledica KT, nisem še imela izkušenj s tem, vendar bi na tvojem mestu čez kakšen dan naredila še en test.
Lepo se imej

NinaŠ -> Kaj se dogaja? (14.5.2005 16:52:47)

Ko sem sama prenehala jemat KT nisem nikdar več imela redne :hudicek:.... čeprav sem jo pred začetkom jemanja KT imela redno :zmeden:

angelika -> Kaj se dogaja? (14.5.2005 19:57:29)

Draga Lenika! Najbrž tudi sama veš, da obstajata dve možnosti:
1. Lahko je vse to posledica jemanja KT, saj se naše telo čisti nekje šest mesecev. Tudi pri meni se je dogajalo podobno. Prve tri mesece po prenehanju jemanja se imela redno M, potem pa na 37, 35, 22 dni... V glavnem kar neki!
2. Lahko pa si srečka :nosecka:! Mogoče je vsebnost nosečnostnega hormona v tvojem telesu še prenizka, zato ti priporočam, da ponoviš test čez par dni.

Vsekakor sporoči rezultat. Jaz pa ti vsekakor želim rezultat, kot si ga želiš sama!:rozica::rozica::rozica:

Stran: [1]