SANDY -> Dolgujem odgovor (14.5.2005 14:53:19)
|
jaoooo, ko ta najhuj biznismen, nisem mela zadnje dni nič časa za nazaj brat. In sedaj vidim na 7. strani da ste me nekaj spraševale. Dobr da mam Zaro, da me opomni :bravo: Ja kljukuša-to je bosanska jed, in če nisi bosanc, gre težko od rok :)-:)- saj men je šlo! To je pa samo voda in moka-da pride gosta zmes. Uliješ v pekač-nekak 2 cm visoko. Pol ure da se speče uzameš vn in pol z žlico to preluknaš al kako nej rečem...pol pa poliješ z toplim mlekom v katerem se je maslo stopilo. Saj tko se spomnim k sem mela fanta k je bil bosanc, sem sam to jedla mmmmmmmmmmmmmm je mami njegova skos delala. kvrguša je pa isto, sam da je vmes piščanc pečen. Sliš se da je ful na izi in ne preveč dobro....sam ko to 1x probaš...mljaaaaaaaaaask :sloncek::sloncek:
|
|
|
|