jogurt ,skuta (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

galt -> jogurt ,skuta (4.5.2009 14:56:25)

Pozdravljene

mene pa zanima katere jogurte (navadni 1,3 oz. 3,2 ali sadni) in skute
( fruchtzwerge, obstgarten) ste svojim dojenckom ponudile. Je star 7,5 mes, pa ne vem tocno s cim zacet.

S cim ste zacele?

Hope2 -> RE: jogurt ,skuta (4.5.2009 15:54:10)

Moj še ne je mlečnih izdelkov, ampak kokr vem se daje vedno polnomastne izdelke. Drugo pa sigurno vem, da bom začela z navadno skuto ali jogurtom, kjer bom sama sadje not zmešala. Vse tiste cukre, barvila... enostavno nočem dat svojmu otroku. Bo kasnej po 1 letu okušal vso svinjarijo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

mateyka -> RE: jogurt ,skuta (4.5.2009 16:22:00)

dajaj 3,2 in več - polnomastne v glavnem. nič shuševalskih izdelkov in pazi na umetne sladkorje - teh ne sme jest. aspartam je strupen in ga tud ti ne bi smela jest. povzroča tumorje v možganih.

Splišni -> RE: jogurt ,skuta (4.5.2009 16:41:31)

Navadno polnomastno skuto mešaj s sadjem, samo ne s takim, ki ima ful vitamina C (pomaranče npr.), ker potem vse skupaj postane grenko.

misa4 -> RE: jogurt ,skuta (4.5.2009 17:02:12)

Otrok mora obvezno imeti polnomastne. Moj od 6mes. je navadno skuto in jogurt s svežim sadjem.

Veselka21 -> RE: jogurt ,skuta (8.5.2009 21:29:58)

Dajem ji navadni jogurt 3,2 ali pa polnomastno skuto (te ne mara preveč). Včasih zamešam noter sadje- sveže ali iz kompota, včasih pa tudi marmelado (sem kupila tako bio)

sanelaa -> RE: jogurt ,skuta (8.5.2009 22:08:53)

naš je star 6,5 m pa sem danes kupila natur pur navaden, 3,6 mm jogurt. Mislim, da bo jutri dobil ene 3 žličke za poskusit, če ne bo reakcije bova namreč začela jest jogurte. Glede na to da pa že med gh dobi kakšno žličko kisle smetane, mislim da tud z jogurtom ne bi smela met težav. 

nia5 -> RE: jogurt ,skuta (9.5.2009 13:54:19)

Jaz sem ji s 7m začela dajat 3,2 jogurte, sadne, navadne, skuto obloženo s sadjem, navadne ni hotela jest zmešane s sadjem. Fruhtzwerge je do zdaj poskusila le enkrat, se mi zdijo jogurti od Lj mlekarn boljši.

Stran: [1]