je HSG zanesljiv in dokončen dokaz prehodnosti jajcevodov? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

cica -> je HSG zanesljiv in dokončen dokaz prehodnosti jajcevodov? (14.5.2005 12:40:30)

Pozdravljene, Imela sem pregled HSG, jajcevodi so prehodni (tako je povedal zdravnik), poseg je bil nekoliko boleč. Kaj bi to pomenilo, da so mogoče le nekoliko zamašeni zaradi bolečine, nekje sem prebrala, da le laparaskopija lahko da pravilne rezultate. Kakšno je vaše mnenje?:kava::zmeden2:

cmokec -> je HSG zanesljiv in dokončen dokaz prehodnosti jajcevodov? (14.5.2005 13:09:21)

Sama HSG nisem imela, je pa kar nekaj punc šlo skozi ta pregled. Vsem ni pokazal pravilno. Je pa laparo sigurno bolj natančna, ker je že operativni poseg.

cica -> je HSG zanesljiv in dokončen dokaz prehodnosti jajcevodov? (14.5.2005 13:29:57)

Če prav razumem, so jajcevodi lahko zamašeni kljub uspešnemu rezultatu HSGja? Upam , da ne spadam mednje...Si ti že imela laparaskopijo?

emaa -> je HSG zanesljiv in dokončen dokaz prehodnosti jajcevodov? (14.5.2005 14:15:10)

meni so po laparo, s HSG preverili ali so jajcevodi prehodni, pod narkozo. Včasih rezultat ni realen, če imaš maternico bolj čudne oblike, pa kontrast do jajcevodov ne pride. Tako da ti glede natančnosti HSG ne znam veliko povedati

Stran: [1]