naval mleka (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje



Sporočilo


PC Baby -> naval mleka (4.5.2009 11:16:55)

Ker po carskem rezu nisem imela mleka, so mi v porodnišnici dali tabletke Tametil in že po enem dnevu se je začelo tvoriti. po treh dneh sem imela t.i. naval mleka in je dobesedno teklo iz jošk. Po tuširanju recimo sem bila v času ko sem se obrisala in dala gor modrc z blazinicami že mokra od mleka.

Zato sem po 5tih dneh nehala jemati tablete in zdaj ni več tako, me pa zanima ali bi moralo biti? Tiste, ki dojite že dlje časa - a imate ta "naval mleka" že skozi, ali je bilo to samo na začetku?




majči22 -> RE: naval mleka (4.5.2009 11:44:37)

Naval mleka naj bi bil samo na začetku dokler ponudba in povpraševanje še nista usklajena. Pri meni je sicer kar nekaj časa trajalo, da se je to vzpostavilo. Čez dan je bila pogosto na joški in se je zaradi tega posledično delal mleko, ponoči je nastal pa problem, saj je spala tud 8 ur skupaj in sem bila vsako noč čist mokra[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Najbolj boš vedla tako, da probaš po dojenju še mal iztisnit ven na roko. Če kaj priteče imaš mleka dovolj.

Tukaj si lahko mal prebereš in tukaj!




end1 -> RE: naval mleka (4.5.2009 13:10:26)

tako kot je majči22 napisala, nič se bat da je premalo in uživaj z bebico.




_andreja_ -> RE: naval mleka (4.5.2009 13:13:45)

sam si pa dolgo jemala tramatile al kako se jim že reče, meni so rekli samo tako dolgo da mleko priteče, drugače pa pri drugem porodu sem imela naval mleka samo en dan in do sedaj ga še nisem imela pa tamal lepo napreduje vsaj meni se zdi bomo videli v sredo ko imamo posvetovalnico... pri prvem otroku je bil pa naval mleka več ali manj skoz vsaj meni se tako zdi, zdaj ko si dojke potipam ne opazim da bi bile polne ampak mali kr govta ko pije... tko da malo poslušaj otročka ko dela požirke, pa bo... se mi pa zdi da če si nehala jemati tablete da je o.k. če ni več navala mleka....




PC Baby -> RE: naval mleka (4.5.2009 14:52:01)

Ja, v bistvu so mi dali 2 dozi po 10 dni za jemat, so pa rekli, da ko steče naj neham.




Stran: [1]