Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: KJE KUPITI POSTELJNINO ZA OTROŠKO POSTELJICO 5.5.2009 10:36:33
|
|
|
|
momacus
|
lenca1 sm našla na spletu zibka jd.o.o. ampak spet vse tako načičkano...pa še za fanta kupujem
|
|
|
|
RE: KJE KUPITI POSTELJNINO ZA OTROŠKO POSTELJICO 5.5.2009 10:39:33
|
|
|
|
momacus
|
vse kaže , da bom morala vzeti pot pod noge, najti blago in sama sešit . ma kako se bom dala zraven šivalnega stroja s tem trebuhom
|
|
|
|
RE: KJE KUPITI POSTELJNINO ZA OTROŠKO POSTELJICO 5.5.2009 10:41:49
|
|
|
|
rija
|
lahko pa ti jo sešijemo pri nas: iz našega blaga ali iz tvojega.....
|
|
RE: KJE KUPITI POSTELJNINO ZA OTROŠKO POSTELJICO 5.5.2009 10:57:53
|
|
|
|
momacus
|
rija kje pa je to pri vas?
|
|
|
|
RE: KJE KUPITI POSTELJNINO ZA OTROŠKO POSTELJICO 5.5.2009 11:47:10
|
|
|
|
J.L.
|
IZVIRNO SPOROČILO: momacus rija kje pa je to pri vas? tudi mene zanima.
|
|
|
|
RE: KJE KUPITI POSTELJNINO ZA OTROŠKO POSTELJICO 5.5.2009 11:49:07
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: momacus rija kje pa je to pri vas? metrček. bomo pa pošiljali tudi po pošti. sicer pa ms
|
|
RE: KJE KUPITI POSTELJNINO ZA OTROŠKO POSTELJICO 5.5.2009 11:52:04
|
|
|
|
J.L.
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: momacus rija kje pa je to pri vas? metrček. bomo pa pošiljali tudi po pošti. sicer pa ms metrček v intersparu? spletko imaš?
|
|
|
|
RE: KJE KUPITI POSTELJNINO ZA OTROŠKO POSTELJICO 5.5.2009 11:55:03
|
|
|
|
MATEJKA_
|
potseljnina aljaž v baby centru. imajo pa tud svojo spletno stran in katalog na www.aljaz.si
|
|
|
|
RE: KJE KUPITI POSTELJNINO ZA OTROŠKO POSTELJICO 5.5.2009 12:20:21
|
|
|
|
Lidy
|
Rija kva nisi prej povedala, smo bili v ms prejšnji teden. Če prinesem blago mi lahko naredite obrobo za posteljico, oz. kar pri vas kupim blago in mi naredite, bi šlo. Koliko časa pa rabite za izdelavo?
|
|
|
|
RE: KJE KUPITI POSTELJNINO ZA OTROŠKO POSTELJICO 5.5.2009 13:11:10
|
|
|
|
momacus
|
kdaj pa bo zaživel ta spletni METRČEK ??? glede an to da sm z obale mi ni lih sproti prit v MS
|
|
|
|
RE: KJE KUPITI POSTELJNINO ZA OTROŠKO POSTELJICO 5.5.2009 13:15:04
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: J.L. IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: momacus rija kje pa je to pri vas? metrček. bomo pa pošiljali tudi po pošti. sicer pa ms metrček v intersparu? spletko imaš? ja ta metrček. spletke ni. se pa metrček seli na cvetkovo ulico, kjer bo imel tudi šivalnico. zalaufal bo pa naslednji teden, upamo, da s ponedeljkom. bo pa tudi spletka in spleno naročilo šivanja take bolj einfoh stvari, ki jih stranka lahko v nulo zmeri.
|
|
RE: KJE KUPITI POSTELJNINO ZA OTROŠKO POSTELJICO 5.5.2009 13:16:09
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lidy Rija kva nisi prej povedala, smo bili v ms prejšnji teden. Če prinesem blago mi lahko naredite obrobo za posteljico, oz. kar pri vas kupim blago in mi naredite, bi šlo. Koliko časa pa rabite za izdelavo? oboje lahko. kak dolgo pa rabi, se boš morala pa z našo kolegico zmeniti.
|
|
RE: KJE KUPITI POSTELJNINO ZA OTROŠKO POSTELJICO 5.5.2009 13:18:18
|
|
|
|
momacus
|
rija a boš tako dobra da boš objavila spletno stran?
|
|
|
|
RE: KJE KUPITI POSTELJNINO ZA OTROŠKO POSTELJICO 5.5.2009 13:19:46
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: momacus rija a boš tako dobra da boš objavila spletno stran? vse otroške zadeve bodo šle preko www.babyboom.si samo delamo, delamo, delamo ko zamorci
|
|
RE: KJE KUPITI POSTELJNINO ZA OTROŠKO POSTELJICO 5.5.2009 15:34:12
|
|
|
|
J.L.
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: J.L. IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: momacus rija kje pa je to pri vas? metrček. bomo pa pošiljali tudi po pošti. sicer pa ms metrček v intersparu? spletko imaš? potem se mogoče na videz poznamo. sploh, če je bil še prej na slovenski. ja ta metrček. spletke ni. se pa metrček seli na cvetkovo ulico, kjer bo imel tudi šivalnico. zalaufal bo pa naslednji teden, upamo, da s ponedeljkom. bo pa tudi spletka in spleno naročilo šivanja take bolj einfoh stvari, ki jih stranka lahko v nulo zmeri.
|
|
|
|
RE: KJE KUPITI POSTELJNINO ZA OTROŠKO POSTELJICO 5.5.2009 17:38:33
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: momacus sm probala it na www.babyboom.si pa me vrže na http://babyvac.si/ ??? ja, babyboom še ne dela. zakaj pa preusmeritev pa nimam pojma. bom vprašala našega fanta, ki ureja te zadeve.
|
|
RE: KJE KUPITI POSTELJNINO ZA OTROŠKO POSTELJICO 6.5.2009 10:46:49
|
|
|
|
manna
|
Nevem če že poznate ampak sem odkrila še eno res lepo posteljnino na www.uubo.eu
|
|
|
|
RE: KJE KUPITI POSTELJNINO ZA OTROŠKO POSTELJICO 7.5.2009 9:29:11
|
|
|
|
momacus
|
manna majo res lepe reči, ma tudi cene so kr zasoljene
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.