|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poroka...
14.5.2005 14:37:03   
mamsi
Fotograf je bil Dubokovič, če ga poznaš, pa sploh ni bil dražji od ostalih, slike so pa ful ful dobre, je res maher. Mogoče zato, ker sva se poročla v Preddvoru, kjer ima nek dogovor, pa je ugoden. Ne vem okol 50 tisoč.

Obleko mi je sešila kolegica za 35.000,-

Make up in frizura je bla 15.000,-

Lep sončen dan ti želim in mepozabno noč8)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   poroka...
14.5.2005 14:44:56   
Sarina
Pred 2 letoma sva se poročila:
- slike (s poročnim albumom) sta častili priči ;)
bilo je okrog 40.000
- obleko sem si dala sešit ker sem bila takrat :nosecka: - z blagom vred je stala 20.000 + čevlji 10.000
- frizure in make-up pa nama je častila frizerka ;)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   poroka...
14.5.2005 19:24:33   
KIRA
1. komplet za albumom in slikami 40 jurjev
2. najem 40 jurjev, čevlji 2500 SIT
3. sama nardila make up
4. frizura med 6 in 7 tisoč, točne cifre ne vem več. bi pa dala tud mal več, ker je moje lase težko ukrotit, ko jih imam tolk.

LP :rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   poroka...
14.5.2005 19:26:27   
Maxica
:rozica:Fotograf je bil družinski prijatelj, tako da se je vse zmenil z mojim očetom (je pa poklicni fotograf, ima v Kamniku atelje)-slike so bile noro lepe-po moje bi mu morali plačat okrog 200000 sit za vse fotografske usluge in slike:zmeden:
:rozica:Poročno obleko sem si sposodila v Grazii in dala 56000 sit.
:rozica:Našminkala me je kozmetičarka.
:rozica:Za frizuro sem dala le 3500 sit (spenjanje).
Lep poročni dan ti želim!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   poroka...
14.5.2005 21:02:47   
Mateja17
Živjo,

Jaz sem se poročila pred 2 letoma in sva imela take stroške:

fotograf: 135.000,00 SIT
(Foto Fantasy - Fotograf pa je slikal od 12.00-24.00, naredili pa so tudi zelo profesionalen album........) Sem gledala kakšne slike naredi Dubokovič, pa moram reči, da sem bila kar razočarana nad njim v primerjavi s Fantasy. Pomembno se mi je zdelo, da sva dobila tudi negative, pa filme, pa brezplačno razvijanje treh filmov, vse slike v 10*15 (ca. 150 slik) in potem povečave....

poročna obleka: izposojena za 60.000,00

prstana: 80.000,00 SIT

lp,
Mateja

šminka: našminkala me je frizerka in skupaj s frizuro zaračunala okrog 5.000,00 SIT.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   poroka...
15.5.2005 0:10:01   
Anonimen
Punce, mene je kar stisnilo pri srcu, ko sem videla, koliko ste dale za fotografa. Naju bo slikal en, ki ga priporoča Foto Tabor, Brodnjak se piše in bomo dali za 100 slik 20.000. Dobili bomo tudi CD s slikami... Zdaj me je pa strah, kaj če ne bo dober in bom dobila nekega hopsasadrajsasa...?

Za poročno obleko bom dala 50.000 (izposoja), za make up in frizuro pa računam okoli 7000 - ampak to je že banalna cena za mojo frizerko.

Vse bova plačala sama.

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   poroka...
15.5.2005 10:34:12   
Jančika_
Skutica, ne boj se zaradi fotografa - kot sem napisala, smo mi dali 30.000, sicer pred skoraj šestimi leti, a že takrat je folk dajal 100 jurjev in več. Pa je tale naš fotograf prišel čez pol Slovenje (drugi niti niso hoteli tako daleč) in slike so bile zelo lepe, dobila pa sva jih že v ponedeljek po poroki! Po moje totalno pretiravajo pri cenah.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?